Názory čitateľov


Názory k článku:
Amerika mení smer, Čína bude silnejšia než eurozóna. Týždeň vo svete

22. 11. 2020   anonym
Problem politickych spiciek v USA, ale aj v Europe, je odtrhnutie od relality, aristokratizacia byrokracie a najma gerontopolitika. Je to sposobene jednak starnutim vykonnej moci, starnutim a zabetonovanim politickych ale aj byrokratickych elit. Ved sa staci pozriet, na tie scvrknute prdele a tvare predstavitelov dnesnej politickej spicky.
Mlady ale niesu alternativa, jednak preto, ze sa nerodia v dostatocnom pocte, ani vdaka gerontom, nedosiahnu v politike na vyssie posty a jednak aj preto, ze rovnako ako stary, nechapu mladych, mlady nechapu starych. Kazda generacia ma uplne ine problemy. ak v spickach a vrcholovom managemente, vladnu starci, alebo stareny, ich smerovanie a politika, rovnako ako riesenie problemov, je uplne ine, ako su v skutocnosti problemy dneska.
Nechcem tvrdit, ze geronti niesu sexualne aktivny, ale vo svojej podstate su impotentny, schopny plodit len urcite malformacie, bez ohladu na to, kto ich oplodnil, alebo koho sa snazia oplodnit.
Ako pre predstavu, je nutne si uvedomit, ze napriklad Biden, kandidoval uz pred tusim viac, ako 30 rokmi.
Snaha sa ceni, ale vitalita a mentalna flexibilita, sa neda ziskat vekom. skusenosti mozno ano, ale ak sa 30 rokov niekto pokusa o politicky vrchol, jeho schopnosti riesenia problemov, su obmedzene na analnu gymnastiku a lezenie na vrchol. Staci sa pozriet, aku ma za sebou taka Urshula, karieru a uspechy. Ci sa nejedna v jej pripade len odlozenie na politicky a komisne vhodne miesto, kde svojimi rozhodnutiami, nenasiera priemo nejaky rezort, ale hnoji celu europu. alebo Merkelbaba, pripadne si treba ubedomit, ze do spicky politiky a byrokracie, sa dostavaju stale len starsi gerontoaristokrati, odchovanci dlheho a kludneho obdobia studenej vojny, alebo nomenklaturne kadre z vrcholovej politiky stastnych rokov povojnovej konjuktury.
Emanuel barosso. dnes ma len 64 rokov. Juncker je uz o rok starsi 65 rokov..
Urshula je hotova mladica..
Merkelbaba ma len 64.
Biden 78 rokov. ten moze byt tatkom nasich politickych spiciek.
A. Babis 66 rokov. stary nomenklaturny kader..
............... ............
Takze si dovolim napisat, ze amerika ani europa smer nemeni, ale starne a starnu aj jej politicke spicky.
ak ale mam pravdu napisat, ked sa zameriame na "mladu generaciu" naprikladnasho premiera, nieje mi prijmne pozorovat chaotickeho 47 rcneho mladika, co riadi tuto koloniu.
22. 11. 2020   fero z BA
žiaľ eurozona sa bude len oslabovať..... zosilňovanie vplyvu socialistických myšlienok priamo úmerne oslabuje hospodársku výkonnosť eurozony, samozrejme odchod VB ju zásadne oslabí a VB tiež výrazne stratí vplyv vo svete
22. 11. 2020   apoliticky
Vplyvu ,,socialistickych myslienok,, ?! Ty si fakt dusevne naruseny magor ! ...keby EU naozaj pouzivala ,,socialisticke myslienky,, nebolo by tu nelegalnej migracie, LGBT sialenstva, nezamestnanych, exekucii, mafianstva, rozkradacstva !
22. 11. 2020   fero z BA
pri absencii argumentov sa samozrejme používajú osobné urážky
21. 11. 2020   classic chess
Amerika mení smer. Smeru sa tak ľahko nezbavia. Aj my sme vymenili SMER a straší ďalej.
21. 11. 2020   senkie3@gmail.com
A to kto vám nakukal, že pedofil Bidet nastupuje...kde?
21. 11. 2020   classic chess
Ak je Donald Tvoj obľúbenec, tak ešte Ti nedošlo, že Biden vyhral s prepočítanými hlasmi celkom jasne a káčera vyvezú ošklbaného z Bieleho domu hoci aj zmrazeného. Nuž majú tí júesáci bohatý výber odchyľných prezidentov: JFK - Merylin, Bill - Monika, Donald ten to vylepšil - celé bordely nemenovaných prostitútok, a teraz J.B. Ale aj my ideme troška pdľa ich vzoru.
23. 11. 2020   Petrik2
Prví traja spomínaní prezidenti boli aspoň chlapi a tak sa aj správali. J.B. tak akurát môže propagovať pampersky.
1/1