Názory čitateľov


Názory k článku:
Slučka spätnej väzby: Prečo sú všetky čiastočné blokovania odsúdené na neúspech

22. 11. 2020   yzyz
Prirodzena imunita sa buduje u ludi u vas na covid 19-koronavirus 90. rokov! Odteraz za 90. rokov bude bezna a klasicka chripka covid 19-koronavirus ...
22. 11. 2020   xxxx
Vsetko je to pekne dopredu naplanovane. Nedas sa testovat, karantena, nedas sa ockovat, zakaz vychadzania pripadne vazenie, nedas sa ocipovat - konecne riesenie si neoriatel ludstva, siris virus, si extremista - dozivotne vazenie alebo nutene prace v nejako gulagu. Nie je to Hoax, Bohozial je to nasa buducnost a tonuz coskoro. Jedina sanca je postavit sa na odpor spolocne proti Diktatorom a modlit sa.
22. 11. 2020   K.L.S.D.
Zatiaľ nás Matovič nepriviazal v lese k stromom a nenechal obhrýzať diviakmi.
22. 11. 2020   @@@
Ale mohli by sme my jeho, to by bolo srandy. A nechal by som mu telefon aby nam posielal statusy ako sa mu dari. Jasne ze by somm mu njprv zablokoval volania a sms. :-)
23. 11. 2020   Antiekoterorista
Ale Budaj už pretlačil absolútnu ochranu vlkov - lebo to je fakt to nejdôležitejšie, čo sa tu ešte neurobilo. Chýba už len absolútna ochrana vírusu Covid-19 - lebo aj to EKO a BIO ! Veď prečo chrániť vlkov, medvede, psíčkov a mačičky - ale nie vírušteky ? Ak si mám vybrať medzi Covidom rozzureným vlčiakom, vlkom, či medveďom - tak je voľba jasná, nie ?
22. 11. 2020   anonym
Cela slucka, je vlastne otom, ze kto nestihne ochoriet a zomriet na virus, bude dlhodobo stradat a umierat na opatrenia, zavedene proti jeho sireniu. A to sa bude opakovat v cykloch, az kym sa unava a stradanie, neprejavi tak, ze sa bud vytvor imunita, alebo ludsky zdroj umre na nejaku inu formu zmutovaneho virusu, alebo umre na to, ze nemohol rok k zubarovi, pripadne k lekarovi, nedokazal vystat frontu, alebo umrel chladom, vo fronte na PCR test.
23. 11. 2020   Konverzný Angiotenzín
To však nie je problém vírusu, ale problém spoločenského usporiadania. V skutočnosti zrejme viac, než 50% obyveteľstva robí naprosto zbytočné roboty - a dokonca čím zbytočnejšia, tým lepšie platená. Pritom tie peniaze sú im naprd, lebo čím viacej ľudí čím viacej zarába, tým menej sa za tie peniaze dá kúpiť.
Takže časť sa ženie ako zmyslov zbavená - len preto, aby stále bola tam kde je - časť, ktorá nestíha upadá do biedy (iste, niektorí sú tam aj svojou vinou) - a časť bezohľadných psychopatov - sa topí v peniazoch s ktorými nevedia, čo si počať. Dosť smutný výsledok vývoja vypĺznutej opice. Pri inom sytéme rozdeľovania (ako v bežnej rodine, čiže: "každému podľa jeho potrieb a každý podľa svojich schopností" (hlbokoľudské heslo totáles profanované pseudokonmunistami :( by Covid-19 nepredstavoval ani najmenší ekonomický problém ...
22. 11. 2020   anonym
Pokiaľ si populácia nevytvorí dostatočný imunitný fond ako pri špnielskej chrípke, moru a iných infekčných ochoreniach, všetko snaženie je len dočasným zmiernením dôsledkov...
23. 11. 2020   Z Večných Lovíšť
To hovoria aj indiáni :)
[zn. 90% v πči - kiahne forever]
23. 11. 2020   anonyimus
Myslím, že máš pravdu. Nie som farmaceut, myslím, že by bolo dobré laikom vysvetliť ako vakcína vlastne funguje. Ak len zvýši imunitu v tom, že v podstate sa nakazím ale moja imunita si s vírusom poradí rýchlejšie, ale zároveň budem infekčný pre ostatných, tak má zmysel len pre starších a ľudí s oslabenou imunitou. Pokiaľ sa v podstate nenakazím a infekčný nebudem má vakcinácia zmysel. Ale si myslím, že nabudúci rok tu bude ďalšia mutácia vírusu a bude potrebná ďalšia vakcína, je to vírus, podobný druh ochorenia ako chrípka -a ten mutuje, vakcína musí byť každý rok iná stará nezaberá........... .
1/1