Názory čitateľov


Názory k článku:
Ak sa spor s Maďarskom a Poľskom nevyrieši, EÚ pôjde ďalej aj bez nich

19. 11. 2020   fero z BA
správne, ak niektorý štát chce cudzie peniaze, tak musí poslúchať -to je normálne
19. 11. 2020   apoliticky
Cudzie peniaze ?! vedel som ze si ,,nekompletny,, ale ze az tak ?! EU ide rozdavat NASE peniaze ! Jednak za prve...EU ma prijmy z toho ze clenske staty v miardach euro odvadzaju prispevky !!!...za druhe !...aj tieto peniaze nebudu milodary ale clenske staty ich budu musiet vratit !!...a este zato budu zotrocene ?!!
19. 11. 2020   hehe
potom je este take rozdelenie, ze niekto je cisty darca a iny zase cisty prijemca. tak opatrne s tym, ze su to nase peniaze. nase su ale podla uplne ineho kluca.
19. 11. 2020   classic chess
V takýchto dôležitých rozhodnutiach by som zrušil právo veta. Jedna, alebo dve krajiny, ktoré sa vezie na výhodách ktoré jej dáva členstvo v spoločnosti, nemôže predsa zablokovať ďalší rozvoj a smerovanie absolútnej väčšiny.
19. 11. 2020   apoliticky
A preco zrusil ?! Takto je to spravne ! Aby v Bruseli nemohli zotrocovat clenske staty !! Vazeni...ak Toto urobi EU, ze obide Madarsko a Polsko...staneme sa svedkami dalsieho rozpadu EU žalara narodov !
19. 11. 2020   anonym
Ziarivy priklad fungovania EU. Kolonizatori nemaju zlutovanie z koloniami.
19. 11. 2020   buko1
Nikto ich vstupovať do EÚ nenútil, tlačili sa tam dobrovoľne. Ale keď už sa tam vtlačili, tak by mali dodržiavať všeobecne dohodnuté pravidlá, alebo isť do p*če. Tak ako sa rozhodla Británia - keď im meniace sa pravidlá (aj vďaka postoju Poľska a Maďarska) začali nevyhovovať, povedalo pápá. Tak nech sa páči - môžu padať aj Poliaci a Maďari. Aspoň sa zbavíme "kvalitných" poľských potravín a iných odpadov čo sem posielajú.
19. 11. 2020   apoliticky
Ano ...tlacili sa dobrovolne...ALE ZA UPLNE INYCH PODMIENOK !!! Brusel vtedy sluboval spolocny trh, spolocnu menu a priestor bez hranic !!...A OTOCIL !! spolocny trh nefunguje, spolocny priestor bez hranic UZ DAVNO NIE...A SACKUJU NAM TU IMIGRANTOV a PODSUVAJU LGBTI agendu !!!...o tom v minulosti REC NEBOLA !...takze tak !
19. 11. 2020   hehe
hehe, kolko si skutocne stretol tych nasackovanych migrantov?
19. 11. 2020   anonym
Príkladný diktát Fr DE !
18. 11. 2020   C
zaujimave, ako moze ist bez nich, treba ich hlasy na schvalenie, ci ich vyhodia z EU? Polexit, ExitMag?
1/1