Názory čitateľov


Názory k článku:
I. Korčok bude apelovať na Maďarsko a Poľsko, aby neblokovali rozpočet EÚ

18. 11. 2020   anonym
Korcok je USA gubernator na Slovensku.
18. 11. 2020   fero z BA
Korčok by mal konečne začať tlačiť na celú V4 a SR by malo z tohto nezmyslu vystúpiť, nemá to už žiadne opodstatnenie, SR nemá také isté záujmy ako ostatné krajiny V4 a čím skôr z toho odíde, tým lepšie pre našu krajinu
18. 11. 2020   Jan Maly
fero z Ba, nepis zas picoviny. Jedine ako V4 mame sancu, ale ty si jednoznacne protislovesky zapredanec, skoda slov na teba. Strat sa volakde.
18. 11. 2020   juch
korčok je de bil! a od maďarov i poliakov dostane na haj zli v bruseli po papuli!!! a zaslúžene.
17. 11. 2020   Adam
Korčok je RIŤOLEZ EU.
18. 11. 2020   apoliticky
Veru tak...Slovensko ma obrovsku smolu...ze v politike NEMA PATRIOTOV...ale iba ZAPREDANYCH BEZCHARAKTERNYCH HAJZLOV !!! ---Ludia PREBOHA uuz sa konecne NAUCTE VOLIT !!! Lebo sa na Slovensku NIC NEZMENI...a stale nam budu vladnut takito vlastizradcovia a kriminalnici !!! Netreba volit podla pochybnych prieskumov, ktore vypracuju este pochybnejsie agentury a odvysielaju na pochybnych TV !! ...Volte srdcom ! Volte pronarodne !
17. 11. 2020   Fuck EU
Hanba Korcokovi, kde je sudrznost s V4? A Slovensko dodrzuje podmieky pravneho statu? Hlavne teraz, ze? To je take demokraticke ze, bud budes s nami alebo nedostanes peniaze, ciste vydieranie. A este k tomu kto bude urcovat ake su to podmienky pravneho statu, kto to bude posudzovat, zas nejaky eurouradnicek, nevoleny samozrejme. Nikdy ale nikdy nepovolte Poliaci a Madari, drzim vam palce.
18. 11. 2020   fero z BA
V4 je chorá zločinecká skupina, je hanbou SR byť v takom zoskupení
18. 11. 2020   apoliticky
fero z BA...a co je potom EU ?! Kde nam vladne zvratena banda nikym nevolenych ?! Hm? ...alebo take NATO...o tej mozno povedat ze je zlocinecka organizacia !...ale V4 ?! Ja viem mas to v hlave pomotane !
18. 11. 2020   anonym
EU je chora zlocinecka skupina je hanbou ze SR je to sucastou. Vystupit a zalozit V4 Uniu. Moze sa pridat aj Slovinsko, Rakusko a Chorvatsko.
17. 11. 2020   Jan Maly
ty debil Korcok, mas sa k nim pridat a nie apelovat. Ved aj Slovensku budu kratit fondy. Aspon vidime aky si ty Eurohujer a Americky ritolezec, ze?
17. 11. 2020   stop-ttip. org
Korcok te korcs,
2 staty sa drzia dohody zo stretnutia premierov krajin z bruselu z konca leta. To bruslesky politici konajuci proti zaujmom obcanov eu porusili dohodu spolu s predsedajucimi z nemecka. To je fakt. Takze PRECO obvinujete tie 2 krajiny?
Za dalsie, kazdy komu na vlastnom narode zalezi a CHCE dodrziavat dohody a zakony, ma jedinu moznost nepristupit k dohode na zaklade ktorej moze byt vydierany podla dvojakeho metra typickeho pre eu aj inych. Ak by pristupili a potom by nedodrziavali pravidla, potom by boli pravom suditelny. Takto nie.
Pozorne sledujeme ako zdiskreditovavaju kazdeho kto ma na sposob vedenia eu iny nazor. Toto nazyvate demokraciou? PRECO prekrucavate-predef inovavate vyznam slov?
eu ma byt spolocenstvo slobodnych statov a nie risa.
sledujem ako sa zo slovenska stava trojsky kon vo v4 kvoli predstavitelom sk.
Korcok, te korcs, slovensko by mohlo byt rado mat politika, ktory nezapreda vlastny narod kvoli clenstvu v spolku ktory sa snazia ovladnut svet.
Ale je jasne koho zaujmy korcs-ok haji, zaujmy obyvatelov to urcite nie su. Ved kde bol kez ho menovali...
17. 11. 2020   milan9
AKÉ peniaze pre nás. Veď any Slovensko nedodržuje princípy právneho štátu.
1/1