Názory čitateľov


Názory k článku:
Na svete je najväčšia dohoda o voľnom obchode: Čo to znamená pre Európu?

16. 11. 2020   anonym
Co znamena pre Europu migracia neoeuropanov z afriky, blizkeho vychodu, dialneho vychodu?
Nic, vobec nic. Lebo sa o problemoch hovorit nemoze.
To, ze sa udiala nejaka obchodna dohoda, este len znamenat bude, napriklad nezamestnanost, hlad, alebo stahovanie narodov.
alebo vymieranie.
Uz vlastne vymierame u nas, 30 rokov. Niekde su uz vo vedeni, niekde to est elen zacina.
16. 11. 2020   XYZ
Nepil si niečo tuhšie?
16. 11. 2020   fero z BA
EU žiaľ začína strácať dych
16. 11. 2020   yzyz
Europijsky zvaz v globale nikoho a nikdy nezaujimalo ... Europijsky zvaz je skor polnohospodarsky zvaz ako nejaka vraj konkurencia! Keby v tejto nanosekunde zanikol cela vasa nova utopia Europijsky zvaz cele ludstvo to ani nepostrehne a ani na kontinente europa ... Brusel je ideologia spolocenska-politic ka multikulti Komunisticka-utopis ticka ktora je utopia-nereal svet blaznov-sialencov ktorym uz davno usiel vlak! Rok 2010 Europijsky zvaz-mega utopia mala byt najkonkurencnejsii spolok na svete ... Kde je teraz BREXIT 2016 rozpad europijskeho zvazu nastal na global sachovnici!
17. 11. 2020   apoliticky
fero z BA...uz pred par rokmi som ti pisal ze EU...Europska MUMUIA ...sa rzopadne !...lebo jej vladnu idioti a nikym nevoleni !...a smial si sa z toho...uz teraz docvaklo ?
16. 11. 2020   yzyz
Aj pre jednoduchsich na Hejslovensku ... Koniec hegemonie USA oligarchia mafia imperia plutokracii v globale! A aj koniec PAX-AMERIKANA Kapitalizmus oligarchia mafia tiez na konci ... A preto to nastalo lebo Peking Cinske Komunisticke imperium to hraju na win-win. Preto aj Japonci a aj Juzna Korea sa pridali na stranu Cinskych Komunistov sudruhom! Cinsky Komunisti nechcu diktovat obchodne svoju hegemoniu. Naopak USA oligarchia mafia imperium plutokracie. A aj Washington to robia tak obchodne-vojensky sa musis im ich imperiu na konci vo vsetko podriadit! Ako dakedy staroveky Rim to robil tiez ich imperium oligarchisticke. Cinsky Komunisti co sa tyka obchodu davaja kazdemu zarobit ... Inak Imperator Trump pisal novu obchodnu zmluvu transatlanticku! Kde USA by nastartovali Americky priemysel ktory im krachol pre globalizaciu. A europijsky zvaz by sa stal spotrebnou tovarovou koloniou. Pre USA oligarchia mafia imperium plutokracia. No proste vsetky normy obchodne by diktoval Washington-USA oligarchia mafia imperium plutokracia v europijskom zvaze. S usa si nezacinaj lebo vzdy a stale ta oklamu a o*ebu tak ci tak hraju len a len na svoj profit! No Cinsky Komunisti co sa tyka obchodnu nie-nebudu ta klamat ... Preto aj logicky Japonci-Juzna Korea sa pridali na stranu Cinskych Komunistov!
16. 11. 2020   yzyz
Ze Cinske Komunisticke imperium najvacsie a najstarsie 7000. rocne! Uzatvorilo regionalnu mocnost USA oligarchia mafia plutokraciu ... Rudy-Cinsky Komunisticky obchod-SACH-MAT nastal na rudej ich globalna sachovnica-velika Ruda Cinska Komunisticka hra! Cinsky Komunisti budu diktovat global obchod na dalsich 100. rokov ... S europijskym zvazom sa nepocita. Lebo sa prirodzene rozpadol BREXIT 2016. A europijsky zvaz-sovietsky zvaz 2 nestiha nic a nikoho! Samozrejme plati umera aj USA oligarchia mafia imperium plutokracia je imperium v kolapse-destrukcii- upadku ... Cinsky Komunisti su ty sikovnejsii a vyuzili prilezitost vo full RUDOM ich mode!
1/1