Názory čitateľov


Názory k článku:
Pre lepšie zdravie a silnejšiu ekonomiku, už žiaden lockdown, prosím

17. 11. 2020   abdullahibrahimlender@gmail.com
Personal loans Business Loans or debt loan contact us 2% abdullahibrahimlend er@gmail.com
whatspp Number +918929490461
Mr Abdullah Ibrahim
13. 11. 2020   M. V.
Treba dať pozor, aby sa vo všetkých ambulanciách nezačal požadovať kovidový test pretože sa nedoplatím a aby postačovalo čestné prehlásenie a len ak by v ňom boli kladné odpovede nech dostane pacient výmenný lístok na test hradený poisťovňou. Testy platia 48 alebo 72 hodín a to je problém. Už sú ambulancie, kde si to vyložili svojsky úplne v rozpore s usmernením ministerstva a jeho hlavných odborníkov.
12. 11. 2020   anonym
Ja sa nechcem zastavat Frantiska z BA, ale myslim si, ze velmi presne pomenoval problem.
To ze z jeho dalsimi nazormi nesuhlasim, alebo su trocha cudne, neznamena, ze v tomto vlakne (prispevok 9.32) nepomenoval totalitu, ktora sa rodi v krajine, kde mame sice male tradicie v segregacii, alebo ak, tak nam boli iste historicky nepekne nuance hladania nepriatela, arizacie, alebo kulakov, zatocenia z triednzm nepriatelom, alebo vystavba zeleznej opony, ci odsun do plynu nanutene.
V dnesnej dobe naozaj staci malo, dodrziavat pravidla, nespoliehat sa na stat a pri vynucovani opatreni, aspon chapat, ze to, co chaoticky riesia, nema nic spolocne z opatreniami, ale je to cesta do pekla, ak sa dostali k moci kreteni.
12. 11. 2020   fero z BA
zaujímavé, urobia sa dve vrstvy obyvateľstva? staré a mladé? čo je to za chorý nápad? vidno že covid účinkuje už aj na mozog. Prakticky neuskutočniteľné a s humanizmom to nemá nič spoločné. A potom tým starým sa pustí ozdravný plyn, tak ak v Dachau alebo v Treblinke?
A pritom stačí tak málo, dodržiavať pravidlá. Skôr by mal štát zabezpečiť a vynútiť dôsledné dodržiavanie opatrení. Vidno, že toho nie je schopný, takže reálne treba počkať na skutočnú vakcínu, nie dajaký ruský covidčok.
12. 11. 2020   anonym
FERKO TY KOMPOT TY BY SI MAL DOSTAK KAZDY DEN KONSKU DAVKU TEJ VAKCINY ...
A MOZNO AJ NIECO INE
12. 11. 2020   G.N
fero z BA, tebe uz nepomoze nic, uplne nic, ani konska davka tej vakciny rovno do mozgu. Urcite radsej Rusku Sputnik V, vyrobenu na ludskom adenoviruse ako zapadnu na opicom/simpanzom modele. Das si trocha z OPICEJ DNA do seba? Nech sa paci, postav sa prvy do radu a este predtym sa vopchaj Matovicovi a Nadovi do riti, pocul som ze vakcina bude lepsie ucinkovat.
12. 11. 2020   apoliticky
fero z BA...dufam ze budes medzi prvymi co si das tu vakcinu z EU ci USA...len sa o par rokov necuduj ak budes mat ,,vedlajsie ucinky,, ktore uz nebudes vediet dokazat do suvisu s vakcinou! ...ja rozhodne si dam len rusku vakcinu ! Rusko svojich obyvatelov chrani ! Zapad, resp. USA sa uz ani netaja zavedenim NWO a ,,redukciou,, obyvatelstva ! ...
12. 11. 2020   anonym
ale kdeze, najvacsi trest by bol pre fera z BA, ak by bola povinna vakcinacia Sputnikom V. to by uz nerozchodil ani na forach.
13. 11. 2020   G.N
to si trafil klinec po hlavicke
12. 11. 2020   zazka
Mne prídu tieto reči a protesty smiešne, hlavne keď to nazvú protesty voči opatreniam na potlačenie covidu. Toto je prosím vojna! A nepriateľ je všade a skrytý a my bojujeme medzi sebou a za nejaké svoje pseudopráva. Vždy bolo a a bude podstatné. Život, alebo smrť! Nič medzi tým, nie je podstatné. Ani znížený komfort, menej financií, obmedzenia, ani palička v nose...
Osobne si myslím, že corona je šuvix, to najhoršie nás len čaká, keď sa roztopia ľady, dvihnú oceány, keď zastane golfský prúd, keď sa uprostred rovníka spečú posledné kroviny, keď zaplaví pobrežné štáty vodou a tie ostatné klimatickí imigranti...tak vtedy si spomeniete, ako nám bolo za Covidu dobre a blahobytne. Lebo obávam sa, naša generácia sa toho dožije.
12. 11. 2020   jim45
Uz sa uplne zabudlo na to, ze tieto opatrenia nie su na potlacenie koronavirusu, su len na rozlozenie nakazy v case, aby do nemocnic neprislo naraz privela pacientov. Jednoducho povedane ide o riskantne a nakladne kupovanie casu. Cielene opatrenia smerom k ohrozenym skupinam by vyzadovali ovela sofistikovanejsie opatrenia a na to jednoducho nie su ludia, tak sa postupuje masiarskym stylom, ako to teraz vidime.
12. 11. 2020   yzyz
Lockdown bude pokial nebude na to vakcina alebo liek ... A dalej ked budes mat miliony ludi nakazenych tak ekonomika-paveda ti je na dve veci! Lebo nemocnice skoncili a nebudu existovat. A nebudu existovat ani firmy ...
12. 11. 2020   anonym
Rodi sa nova diktatura. Je transnacionalna, globalna a bohuzial je to diktatura rovnaka, ako totalita, alebo dystopia, ktoru sme si citali v zakazanych knihach za totaca a dnes opat aktualnych, este nezakazanych.
12. 11. 2020   anonym
Úplny súhlas niet čo dodať NWO
1/1