Názory čitateľov


Názory k článku:
Nový fenomén WFH: Jedinečná príležitosť, aby sme sa neocitli v meste duchov

18. 11. 2020   anonym
Ved uz v mestach duchov zijeme.
Akorat sa to obcas sem tam niekde zaludni.
17. 11. 2020   Lort
"Koronavírus sa do Talianska dostal oveľa skôr, ako sa doteraz myslelo. Podľa štúdie Inštitútu pre nádorové choroby v Miláne a univerzity Siena, ktorej výsledok bol zverejnený v nedeľu v odbornom časopise „Tumori Journal“, už v septembri 2019 najmä na severe krajiny koloval Sars-CoV-2. Prvý pozitívny test na chorobu Covid 19 sa zistil až v polovici februára 2020 u pacienta s atypickým bilaterálnym zápalom pľúc v Codogne v Lombardsku"
- zato u Škrípala zistili - asi čírou náhodou - otravu Novičokom zrejme skôr , než ho doviezli z parku do najbližšej nemocnice :)
Pravdepodobne preto, že na Novičok dodnes neexistuje žiaden štandardizovaný, certifikovaný, schválený, či predávaný test ...
17. 11. 2020   anonym
Novy fenomen WFH, u nas v kolonii, bude znamenat len drobne zmeny.
Povatsinou len zavedenie podnikovych autobusov, do a z montaznych otrokarni. Preiebezna kontrola termokamerami, perzekuciu a buzeraciu, obmedzenie osobnej slobody, digitalizaciu platieb a v podstate dystopicku buducnost, nie nepodobnu Orwelovym romanom.
Zakladom uspechu, bude dalsie zotrocenie ludskych zdrojov, eliminacia volnocasovych aktivit, na nadcasy a budovanie na sposob konfederativneho gulagu.
Zavidiet budeme slobodu etnik, co sa mnozia na plne davky, byvanie v osadach na cierno postavenych, sa ale stane standardom, pre vystahovanych neplaticov hypotek, nove ghetta a upadok, ale v modernom digitalnom have.
1/1