Názory čitateľov


Názory k článku:
Netflix zarába na COVID-19 a zvyšuje ceny

2. 11. 2020   anonym
Mozeem sa vykaslat na TV. To co je dnes obahom vysielania, je urcene ako spplatneny cas, pojedania fekalii v audiovizualnej forme.
31. 10. 2020   SECAM IV
Od mája 2014 som prestal sledovať televíziu a vyhodil všetky televízory :)
A vôbec mi nechýba.
30. 10. 2020   linduska
Ja mam niekedy pocit, ze v mojej bubline si za 20E kupim tolko, co sa dalo za 10E pred krizou. Aj ked oficialne statistiky to popieraju. Myslim, ze zijem v nespravnej bubline.
30. 10. 2020   anonym
Steamovacie televizie, su buducnost.
Nie broadcastingove reklamy, za ktore hlupaci platia /Markiza/ do ktorych nakuskuju nejaky film, alebo nieco inak rusive, v nekonecnom prude predplatenych reklam.
Spravodlive by bolo..
Platim si za obsah, nedostavam reklamy, len obsah a max uputavku na dalsi obsah.
Dostavam reklamu, musia platit mne, ze sa na nu pozeram. Nieje to obsah, ktory som si platil, a to ani v koncesionarskych poplatkoch.
Iba ak by nastala zmena v zakone, ze platenim koncesionarskych poplatkov, si platim za reklamu, nie za ostatny obsah, ktory z reklamou nesuvisi.
Potom reklamne agentury,televizie, by logicky mali dostavat alikvotnu cast z koncesionarskych poplatkov, za odvysielany cas reklamy, povodnu tvorbu, prevzatu tvorbu a dalsie frakcie obsahu odvysielanych reklam.
Netflix nezaraba na korone, ale ma prilezitost, ktoru moze vyuzit, na vytvorenie dalsieho vlastneho obsahu a vlastnej tvorby.
Su aj ine TV, HBO, Channel 4...
Staci spomenut Cierne zrkadlo a hned mi beha mraz po chrbte, ako uzasne sa trafili do dneska.
P.S.
1/1