Názory čitateľov


Názory k článku:
Dvojité narušenie: Až 800 miliónov pracovných miest ohrozuje robotizácia a pandémia

11. 11. 2020   Dino
A ja som vždy myslel, že pracovná povinnosť a heslo "kto nepracuje, nech neje !" je prekliatím komunizmu :)
Pravdou ale je, že Nemci už dávnejšie tvrdili, že "práca osobodzuje" - aj keď to vtedy zzrejme myslei iba na vybrané skupiny - dnes to platí pre všetkých.
Takže najstrašnejšie bude, keď nebude práca :(((
Príšerné ...
Ja som pritom mal už na ZDŠ ideovo-politické problémy so súdružkou učiteľkou, lebo som tvrdil, že robotnícka trieda je zbytočná, pretože keď budem veľký, tak robiť budú už len stroje.
To, že robornícka a roľnícka trieda nesplnili svoje historické poslanie síce dokázal november 1989 - ale sroje konečne začínajú pracovať až teraz.
Ale namiesto toho - aby sa všetci tešili a výskali od radosti - sa všetci desia :(
Demokracia by tuším najradšej vrátila aj pracovné soboty a nedeľné brigády ;)
21. 10. 2020   yzyz
Hejslovensko az 80. percent pracovnych miest nahradi A.I. umela inteligencia. A aj robotika ... Cize neviem co tam budete robit Hejslovensky cobolaci-jonasovia?
8. 11. 2020   Blind Man
Neboj sa o nás. Boj sa o seba pán Slaboduchý
21. 10. 2020   anonym
takze prakticky musi prist vojna ??
11. 11. 2020   Ohrozený Druh
No a ako inak chceš uvoľniť územie pre medveďov, vlkov a ostaté ohrozené druhy ? Poriadna vojna je EKO/BIO nutnosťou a keď vykape dostatok noplísákov, tak ssa automaticky vyrieši aj problém Covid-19.
Ak budú pracovať iba stroje, tak už na Zemi netreba nikoho iného než plutokratov, oligarchov a možno ešte zopár šejkov.
Našťastie sa to podarí bez problémov, lebo každý sa bojí atómových bômb a islamských teroristov, takže ekológovia nemajú problém sa tíško prikradnúť od chrba a ekologicky zužitovať to, čo z vygumovaného trubiroha ostane ;)
Preto nie je riziko Trump, Biden, Putin, Kim-Čong-Un, Číňania, ani islamci - ale treba veľmi pozorne sledovať, čo práve robí Budaj ...
1/1