Názory čitateľov


Názory k článku:
Pandémia likviduje živnostníkov, najviac v stavebníctve a finančných službách

21. 10. 2020   roman
Preto firmam vyrazne stazili zanik, aby si nemohli len tak lahko zaniknut, ako to mozu urobit zivnostnik so zivnostou.
20. 10. 2020   Vírusov Švagor
Celoplošné testovanie zlikviduje zvyšok.
Lebo všetci budeme zmätkársky pobehovať - ako vyplašené slepice hore dole - či je testovanie povinné, alebo nepovinné, kam a kedy treba ísť a hlavne čo hrozí za neúčasť - lebo každý sa bude snažiť vyhnúť.
Chorí preto, aby nemuseli do karantény ("však to prejde - veď je to len chrípka") a zdraví preto, aby ich nenakazili (proste rovnako, ako pri sčítaní ľudu - takže Bratislava má už 40 rokov stále rovnaký počet obyuvateľov - hoci sa medzitým 2x zväčšila :)
Takže tí, čo ešte neochoreli sa akurát celoplošne nakazia.
Ale to nemôže dopdnúť inak, keď vo vedení štátu sú iba narcisi, karieristi, zlodeji a podvodníci, ktorí nemajú ani len skúsenosti s organizáciou zemiakovej brigády :(
Takže tí magori sú presvedčení, že každý číta vývesku na obvodnom národnom výbore, pozerá retardovanú televíziu, alebo číta tie hromady dezinformácií a bulvárneho "žurnalimu".
Polka národa ani nebude vediať, že sa nejaké celoplošné testovnie organizuje, lebo nesledujú ani ostatné reality show ...
21. 10. 2020   Jaro
Ty aj po sebe citas co pises? Testovanie zlikviduje zvysok. A to uz ako ? Ak sa Covid bude este viac rozsirovat, tak ten zlikviduje zvysok. Pozri si opatrenia vo svete, ved tie su casto omnoho prisnejsie a tu sa ide kazdy z toho pos.at, ze mu maju spravit vyter z nosa. Neuveritelne.
21. 10. 2020   anonym
jarko nepi daj sa na styri a chod ako opicka ...???
nepozeraj len markizu a jojku a rozmyslal tym co mas pod ciapkou ..
21. 10. 2020   eXtrem
Jarko nerozmysla , jarko kona. Jedinu pandemiu co tu mame je pandemia hladkych mozgov.
1/1