Názory čitateľov


Názory k článku:
SŠHR zaplatí za testy na plošné testovanie 52,3 milióna eur bez DPH

18. 10. 2020   M. V.
Potom bude treba dať do karantény všetkých ľudí z okolia pozitívne testovaného, ale ten vírus preto nezmizne asi tak ako sú tu stromy od doby keď človek ešte nebol.
18. 10. 2020   Posledné Zvonenie
Tzv. "demokracia" vie bojovať len proti svojim obyvateľom, nie za nich :(
Takže úplne nepodstatný vírus Covid-19 je pre ňu vražený - hoci Číňania sa s ním vysporiadli ľavou zadnou.
Rovnako islamský extrémis. Dnes už islamci pokojne režú ľuďom hlavy za bieleho dňa v Paríži - keďže vojnu v Afganistane v skutočnosti vyhrali.
Problém je v tom, že celý systém je založený na klamaní, podvádzaní, zneužívaní dôvery a vytieraní si zadkov svojimi blížnymi.
Tomuto krčahu sa raz musia odrhnúť uši a zázrak je že sa to nestalo už pred desaťročiami.
Čím dlhšie však táto agónia ešte bude trvať, tým budú následky desivejšie.
USA posledných 20 rokov každsý rok zvyšuje svoj zahraničný deficit pravidelne o tisíc miliárd dolárov.
Tento rok sa však strýčko Sam nesral a dlhy uť zvýšil o rovných tritisíc miliárd - a to len začal štvrtý kvartál.
Žiť na vysokej nohe na dlh je iste praktické a pohodlné.
A ešte sa priom aj tváriť ako filantrop planéty.
Ako to dopadne sme však už videli aj u nás - od Harvardských fondov, cez BMG invest až po firmy, ktoré popadajú, až keď polícia dokončí, čo začala po Kuciakovi.
Každopádne privatizácia ziskov a znárodňovanie strát už u našich amerických priateľov prekročilo akékoľvek racionálne medze.
Jediné čo ešte vyrábajú je totiž internet a pritom ak chcú národné vlády zachovať svoju suverenitu, skôr alebo neskôr budú musieť svoje národné internety oddeliť a prejsť na programové vybavenie, ktoré dokážu kontrolovať.
Inak dopadnú ako Huawei, lebo Google s Facebookom a Microsoftom im budú prikazovať čo majú robiť - prípadne to urobia za nich, ak neposlúchnu.
Samozrejme je tu možnosť zbabelo sa vzdať - ako v roku 1989 - ale potom vám aspoň dôjde, ako ste sa stali otrokmi vo vlastnej krajine a ako vám zase raz niekto pretiahol predkožku cez hlavu - apritom ani nemusl docválať na chlpatých koníkoch ...
17. 10. 2020   Frantisek Nahnevany
Pei sume 52,3 milióna Euro nie je známa výška sumy pridanej hodnoty.
17. 10. 2020   Fun
a test na zistenie ci premier nie je psychopat neobjednali? Ci ten by uz bol uplne zbytocny, ked vieme uz dopredu vysledok?
1/1