Názory čitateľov


Názory k článku:
Zamestnanci, ktorí sa nakazili v práci, by mali dostať úrazový príplatok

15. 10. 2020   peg
Ako správne poznamenal "pipo", úrazový príplatok by mali dostať iba tí,ktorí si na Covide nabili hubu,alebo inak sa im stal súvisiaci ú r a z. Správnejší nadpis by bol "...by mali dostať príplatok za postihnutie ochorením Covid -19".
16. 10. 2020   Pipo
Celá táto doba je zlý sen.. na riadiace funkcie vrátane štátu sa nám prerodili a boli dosadení rodení a rodinní .... Slovensko je potemkinovská dedina. Česť výnimkám, ale to si kúpte baterku.
14. 10. 2020   Jozko
80 percent hrubeho platu je viac ako cisty plat. Je na hlavu postavene aby ten co je doma ako chory mal vyssi prijem ako jeho kolega ktory zaraba. Toto sa zase bude zneuzivat. Ten co nepracuje ma mat nizsi plat ako ten co pracuje a je jedno co jeho praceneschopnost zapricinilo
15. 10. 2020   Pipo
Nič sa nebude zneužívať, lebo keď takéto články píšu "odborníci" záhradkári tak to takto dopadne. Toto sa týka, len profesie, ktoré sú presne definované a ich faktor práce je aj ohrozenie pri práci s infekčným materiálom.... napr zdravotníci na infekčnom oddelení, laboranti, RZPčky, funebrák a nie bežný zamestnanec.. ide o pandémiu a nie úrazové záležitosti ... takže kľúúúd špekulanti. A až v závere sa môžme pri ohrozených baviť ak prežijú o chorobe z povolania.
14. 10. 2020   Peg
A bude to platiť aj pre poslancov, ktorí iba vykonávajú iba svoj mandát ?
15. 10. 2020   anonym
Toto všetko by malo byť akceptované ako pracovný úraz a všetko by mal hradiť štát a zamestnávateľ
15. 10. 2020   Pipo
Úraz to bude ak o ten covid - 19 zakopneš a rozbiješ si bradu. Pre úraz musíš mať úrazový dej.... kapišto? Choroba nieje úraz.
14. 10. 2020   anonym
Aj statny pohreb by mal mat ludsky zdroj, co umrel v praci.
Ked nic ine, aspon prispevok od statu na pohreb.
1/1