Názory čitateľov


Názory k článku:
Ukončite túto recesiu, okamžite!

21. 10. 2020   anonym
Dávam do pozornosti graf úmrtnosti (porovnanie rokov 2018,2019,2020) vo vybraných 24 EU krajinách:
https://www.eur omomo.eu/graphs-and-m aps
Začína sa to vlnami podobať na Španielsku chrípku, len vek umierajúcich je vyšší.
12. 10. 2020   jim45
A ked kovid vytlaci obycajnu chripku, ktora ma tazsi priebeh a viac sa na nu zomiera? Potom ho vyhlasime za dobrodenie ludstva.
12. 10. 2020   Resistance
Tato Corona je len dalsi podly sposob ako presadit NWO. Chcu svetovy reset a 1 miliardu obyvatelov. Zvysny ludia su neptrebny, zataz a treba sa ich zbavit, je jedno ako. Vojna, hlad, choroby. A toto nie je ziadny hoax, ved NWO predstavitelia sa k tomu verejne hlasia.
12. 10. 2020   @@@
ak by tu nebol covid bola by tu ina kriza ....je to jedno krizy sa opakuju covid to len urychlil ale covid nie je pričinou krizy tym je vždy len ludska chamtivost
12. 10. 2020   zazka
No mňa napadla jedna myšlienka, ale asi ma za ňu všetci ukameňujú. Nemôžem si ale pomôcť, pretrváva vo mne, že je správna. A tá znie: Chválabohu za covid!
Vysvetlím: 1. Sme premnožení. Na niektorých územiach viac, na iných menej. Na určitýh územiach sú tak neprijateľné podmienky, že ľudia sa neuživia, napriek tomu tí ľudia sa ďalej množia a sami si nepovedia, že neviem uživiť seba, tak nebudem mať ďalších potomkov. 2. Zdroje sa vyčerpávajú aj tie neobnoviteľné. 3. Na vyčistenie sme potrebovali okamžité spomalenie výroby, či rovno zastavenie, nik zo štátov nebol ochotný spomaliť.
Klimatické podmienky sa neuveriteľne zhoršili, no nik nebol ochotný, či schopný s tým neičo urobiť. takto sa to urobilo meirne, spoločnosti sa stýmto sklzom nejako vyrovnajú a vlastne sa tak pripravia na horší scénar, ktorý nás určite skôr, či neskôr čaká.
12. 10. 2020   M. V.
Len nech si to neprečítajú náboženskí fanatici. Plný súhlas s bodom č. 1. Zem nikoho neuživí, dnes len peniaze v markete lebo na poli už nikto nechce pracovať a majitelia pôdy vybudujú radšej golfové ihriská a následne vykradnú aj zásoby.
12. 10. 2020   miki
takže ak to nezastavíme, covid nakazí všetkých a ty, autor týchto nezmyslov môžeš očakávať, že keď si hoc aj ako mladý len zlomíš nohu, na pohotovosti ťa nebude mať kto ošetriť, lebo všetci a teda aj lekári, či sestry sú na PN kvôli covidu
no a tie nezmysly o dotovaní ekonomiky od štátov.... štáty nemajú žiadne peniaze, všetko beží na úver, celý svet vrátane Ruska bohatého na nerastné suroviny
12. 10. 2020   anonym
NEPI !!!
12. 10. 2020   ROBO
Trepeš. Veľa zdravotníckeho personálu, ktorí mali alebo majú kovid, tak sú bezpríznakoví, a takí majú stále povinnosť pracovať, aj v tomto prípade. Problém je skôr v nedostatku lôžok. Na Slovensku je 36.000 lôžok, a z tých je 35.500 obsadených inými chorobami ako kovid. No a tých 500 zostáva na kovid, z ktorých je už 300 obsadených. Takže to je aktuálne najväčší problém na Slovensku.
12. 10. 2020   anonym
porovnajte počet nakazených k 10.07.2020 v Slovinsku a na Slovensku a potom k 12.10.2020.Uvidíte ten priepastný rozdiel
12. 10. 2020   anonym
Ono je to asi tak, ze situacia je podobna, ako keby sa vysypal medzi ludi, vagon zbrani, ktore sa samy mnozia.
Ak by sa nezaviedli ziadne opatrenia, kopu ludi by sa povrazdilo, len preto, ze neveria, ze su tie zbrane funkcne.
Dalsi by sa ich bali, ale nakupovali by nepriestrelne vesty, avsak sem tam by dostali do hlavy, alebo nekrytej casti tela gulku.
Ludia dostali akusi zbran, lebo ten covid 19 ma atributy zbrane hromadneho nicenia, ale nechapu to, jedni sa snazia udrzat status quo, dlasi sa tvaria ze sa nic nedeje a potom politici sa snazia vytvarat problemy, ktore nasledne riesia, za nase peniaze.
Treba si pamatat, ze ziaden politik, ani ekonom, dokonca ani filozof, nevyriesil nikdy ziaden problem, ktory si sam nevymyslel. Dokonca ak nejaky problem existoval, aj ked ho politik, ekonom, ci filozof pomenovali, alebo analyzovali, stal sa onen problem akorat pritulnejsi, domestikovany a pomenovany, ale risenie si vyziadalo vzdy cas, mozstvo mrtvych, alebo nejakeho hrdinu.
Ak ma covid19 nieco charakteristicke, tak sa ponajviac podoba na velmi selektivnu zbran hromadneho nicenia, ktora zabija len ludi a to velmi selektivne homo sapiens. Specialne je smrtelna pre homo asapiens.
Ak by sa mal oznacit povodca, v idelanom pripade je to sama priroda, lebo tato pliaga, pomaha najma a len prirode, planete, ekosystemu, tak, ze decimuje premnozenu populaciu parazita na povrchu.
1/1