Názory čitateľov


Názory k článku:
Na Slovensku sa má zrušiť súkromná výroba destilátov

1. 10. 2020   ja som
Ak dobre chapem ten posledny odstavec, tak ked pridu Americania na "mierove" cvicenie, tak mozu chlastat za par centov, ale my bezna slovac si pekne zaplatime dan:)
30. 9. 2020   anonym
Je to kravina, lebo v Hungarii, mozu doma palit 100 litrov liehu na osobu a okrem kostola, sa pali uplne vsade legalne, EU pinda, ale Madari sa neuchlastali a kvalitne odrodove destilaty, je radost kostovat.
Nasa kolonia, je papezskejsia, ako Papez, skorumpovanejsia, ako cela EU, vladne nam tu konstitucna kleptokracia a tato si nenecha siahnut na dane, ani spotrebne a ani na dan z liehu. Keby z toho nezila, cela banda darmozracov, co sa tvaria, ze maju nejaku moc, nebol by problem, aby povolili domacu vyrobu destilatov, ako HU, CH, RO..
Ale aj v Ardenach, alebo na juhu u frantikov, nieje zakazane sezonne palenie doma, rovnako ako v GR.
len u nas je nieco bezne, brane na pranier, lebo z toho nenecu dane, ako z hnusnych liehovin, ktore sa predavaju okolkovane, hlupym ozranom.
Odrodove destilaty, nikdy nesluzili na ozieranie sa, ale je to medicina, ktoru dnesne upanahlane ludske zdoje nepotrebuju, lebo maju ine drogy a toto je prilis narocne, prilis tradicne, aby to dnesok mainstremau pobral.
30. 9. 2020   Jozo Palenica
Zákaz pálenia domácej určite pomôže tejto krajine, len neviem k čomu.
30. 9. 2020   fero z BA
však konečne, komunisti vždy podporovali alkoholizmus svojich voličov
1. 10. 2020   KoVo
Primitívnejší názor by bol schopný napísať málokto.
1/1