Názory čitateľov


Názory k článku:
Kultúra na pokraji existenčných problémov: Tretina mladých Slovákov sa o ňu nezaujíma

30. 9. 2020   anonym
Vatsina rodovych umelcov, co nieco dokazali, aj tak neziju v SR, lebo v CR maju vatsie publikum a su taky "exosticky" napr. taky Meki, alebo Dara, paci sa im asi velmo draha Praha.
V praxi kultura je to, co vlastne nemame, alebo nemame vlastnu kulturu. Ani Bolsevizmus, nieje nase kulturne tradicne nieco, na co mozeme byt nejak pysny, ale ani sa za to nehanbime.
Ostatne sme prebrali, idelane zo zapadu, pravda je, ze Ala Pugacevova, alebo "Trololo" nam z vychodu az tak nepatrili.
30. 9. 2020   fero z BA
asi slovenská kultúra nič zmysluplné neponúka
30. 9. 2020   to si prehnal

30. 9. 2020   sdf
Nemyslím si, že to prehnal... naozaj naša kultúra nič zmysluplne neponúka. Všetko je ladené na kvantitu a Komerciu. Naozaj! Dajte mi jednu knihu, divadelnú hru, film, hudobné dielo, architektonické dielo, alebo čokoľvek zo súčasnej kultúry čo stojí za to a nie je to priemerná komerčne ladená sračka ...
30. 9. 2020   Dig
Tentoraz z Ferom z BA nemozem suhlasit, na SK mame aj spickovych ludi z kultury, ale zial trh sa meni a tito ludia, ak nemaju uspory a isli na doraz, tak sa budu musiet zamysliet co dalej. Ani ten najvacsi optimista teraz nepovie, ze o pol roka bude corona len epizoda v dejinach, nebude, meni sa spravanie ludi a meni sa trh, vyhra len ten kto sa prisposobi.
30. 9. 2020   fero z BA
len tých je ako šafránu, zvyšok je šedý priemer
30. 9. 2020   Dig
Teraz už musím súhlasiť. 👍
1/1