Názory čitateľov


Názory k článku:
Daňové priznanie za rok 2019: Takmer polovica firiem vykázala stratu

30. 9. 2020   paulina68
Ach, ved treba zrusit ten novy sialeny zakon na likvidaciu firem z dielne minulej vlady, okrem toho ze je to sialeny nezmysel, obmedzuje to uz aj tak decimovane firmy, ktore si potom musia tvorit nezmyselne rezervy na likvidaciu a tie peniaze pritom potrebuju na svoju zachranu. Mozu sa rozhodnut ci skusia prezit, alebo ci si odlozia na likvidaciu. Bravo. A potom ze preco asi su ludia tak prepustany?
30. 9. 2020   Dig
No Robert F., TY sociálny demokrat teraz buď múdri.
30. 9. 2020   anonym
Úplne logické.
Tí, ktorým vychádza zisk, sa s platením daní neponáhľajú.
29. 9. 2020   Unknown
Zda sa mi, ze v dovodovej sprave novelizacie lex korona som cital, ze vraj uz iba 16 percent firiem nedalo danove priznanie. Kto teda klame? Tento stat je uzasny. Ked to najviac potrebujete, lebo na tu dan proste nemate, tak vam oznami, ze sice korona geometricky rastie a pribudaju restrikcie, co sa prejavi na vasom biznise, ale pre vas ako danovnika pandemia skoncila. Kludne sa chodte past, ale tu dan zaplatit musite. Ich vobec nezaujima, ze ste tie peniaze minuli od marca na to, aby ste vobec prezili. Oni si to odovodnili klamstvami a tym, ze hrozi danova nedisciplinovanost ci co. Ludia, co nikdy nezili v realnom biznis svete. Dakujeme pekne!
30. 9. 2020   Dig
nastastie vo vlade mas dvoch podnikatelov, tak to bude urcite lepsie ako keby tam bol socialny demokrat R.F.
29. 9. 2020   anonym
Ked to pojde takto dalej, nasa konstitucna kleptokracia, yavedie dan zo straty. Onoi to tu uz bolo, len bola ta dan "zo straty" pausalna a relativne trocha likvidacna.
Nova dan zo straty, bude odvodena z vysky straty a bude nielen likvidacna, ale rozhodne rovna.
29. 9. 2020   Frantisek Nahnevany
A štát vykazuje rok čo rok straty na tzv.DPH. Už od roku 1993.
1/1