Názory čitateľov


Názory k článku:
Väčšie výzvy aj príležitosti: Prečo ani otrasy roku 2020 nedokážu zlikvidovať globalizáciu

22. 9. 2020   schmitt
Ahoj
Ukončite svoje ťažkosti a starosti s financovaním, pretože mám kapitál, ktorý sa použije na krátkodobé a dlhodobé poskytovanie konkrétnych pôžičiek v rozmedzí od 1 000 EUR do 8 000 000 EUR akejkoľvek vážnej osobe, ktorá chce túto pôžičku. 2% úrok ročne v závislosti od požičanej sumy, pretože ako súkromný nechcem porušovať zákon o úžere. splácať môžete maximálne 1 až 25 rokov v závislosti od požičanej sumy. mesačné platby sú na vás. Žiadam iba o overené vlastnoručné potvrdenie dlhu a tiež o poskytnutie niektorých dokumentov
neváhajte nás kontaktovať mail: schmittcedr@gmail.c om
Žiadne vážne zdržanie sa hlasovania.
16. 9. 2020   Fero
Globalizácia je chamtivosť a nenažranosť nadnárodných Firiem ktoré majú neustále málo a preto cez svoje obrovské zisky manipulujú chod štátov politikov aj médií.(85% ziskov z reklamy vo všetkých médiach je od nadnárodných firiem TELEKOM O2 ORANGE KIA VW atd.)Kto to kedy videl aby sa krajiny a politici predbiehali v tom kto obrovskej nadnárodnej spoločnosti urobí najväčšiu výhodu, tam sa postaví Fabrika.Veď je to vydieranie výpalníctvo a zločin najprv dumpingovými cenami tovarov zničia Ekonomiky menšich krajín a potom im zachraňujú zamestnanosť a ekonomiku ako zahraniční investori.
16. 9. 2020   yzyz
Globalizacia skoncila na global urovni v roku 2016! A to nastupom imperatora Nero-Trump plutokrata-oligarch u mafiana ... Globalizacia nikdy nemala nastat v ludskom-opicom pokoleni! Globalizacia vyhovuje 1. percentu ludi a to bohaty jednotlivci. A globalna oligarchia kabala mafia ... 99. percent ludi je stale chudoba pre jedine Globalizaciu! USA imperium znicilia Globalizacia 60 000. tisic tovarni odislo do Azie-Cina z USA ... USA prisli pre globalizaciu 40-60. milionov pracovnych miest! Globalizacia sa nepodarilo ani ako politicky projekt. A Globalizacia sa nepodarilo ani ako ekonomicko-hospodar sky global projekt. Globalizacia je take ako utopia-socialne inzinierstvo! Ako bol aj Komunizmus bola utopia-socialne inzinierstvo ... Globalizacia znicila celu modernu civilizaciu a cez tu logistiku mega. Drevo-suciastky aut cestuju na mega lodiach kontajnerovych z jedneho kontinentu na druhy kontinent! Nelogicke-idiokraci a spravanie ... Vid Hejslovenske akoze automobilky su zavisle aj na Cinskych Komunistickych suciastok do auta. Co by sa mohlo vyrabat priamo na Hejslovensku! A Cinskym Komunistom tiez vyhovuje Globalizacia na tom zarabaju a ryzuju ... Co by nikdy nemalo nastat. Komunizmus je utopia-socialne inzinierstvo tiez a riadene-kontrolovan e hospodarstvo z hora na dol!
16. 9. 2020   anonym
Kovid ziadnu globalizaciu nezlikviduje. poskodia ale globalizaciu opatrenia, zavedene proti jeho sireniu, alebo masovy uhyn ludskych zdrojov, na chorobu, ktora je tak trocha smrtelna.
1/1