Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo je zlou správou, ak je Francúzsko opäť nútené stimulovať svoju ekonomiku

12. 9. 2020   M.V.
Súhlasím so záverom a dodávam: že ani presun centra moci do Berlína by nič nezmenila. Prečo sa Východná Európa lepila na skrachované západoeurópske štáty a čo očakávala je už len námet pre politológov,
12. 9. 2020   yzyz
Co sa tyka Europijsky zvaz ako celku mega utopii-Sovietsky zvaz 2.0 ... Tak keby nedostali Spanielsko-Italia 350. miliard eurolir. Zo 750. miliard ako eurolirovu pozicku! Tak dneska skrachoval vam realne Europijsky zvaz-utopia-Soviets ky zvaz 2.0. A Spanielsko-Italia uz nie su realne tiez v Europijskom zvaze-utopia-Soviet sky zvaz 2.0 ... No Europijsky zvaz-utopia skonci ako dotovacia-mega dlhova nekonkurecna unia-zva-mega utopia! No a staty ktore toto sialenstvo-mega utopisticke neopustia . Vcas vid BREXIT 2016-Anglicania tak vyhrali lotto ... A staty ktore v tejto utopii zostanu prehrali vsetko a ich caka vojna-mega dlhy! Ale vieto preco uz UK nie su v utopii. Lebo UK ludia nikdy neuverili utopiam ako nacizmus-utopia, fasizmus-utopia, komunizmus-utopia. A aj nova Moskva-Brusel neoliberal bolsevici-neomarxis ti-Franfurtska skola-Multikulti Komunisticka mega-utopia ... Nova aj centralizacia moci-Moskva-Bruseel cize aj nova diktatura-nova utopia!
12. 9. 2020   yzyz
France je bordel-romatan na kolieskach ... France buduju statny komunizmus ako umely ich politicky rezim! France bordel-romatan nikdy nemalo na utopiu Europijsky zvaz. A ani Hejslovensko, Belgicko, Spanielsko, Rumunsko, Pobaltske krajiny, Bulharsko, Cesko, Polsko, Madarsko, Grecko a spol ... France nikdy nemali prijat a ani euroliru vasu umelu-utopisticku-p evnu-politicky projekt menu!
12. 9. 2020   fero z BA
žiaľ článok je pravdivý vrátane jeho záveru.
1/1