Názory čitateľov


Názory k článku:
Boris Kollár: Každý rok sa budem snažiť pridať dôchodcom ďalších 100 miliónov eur

11. 8. 2020   winston
Tomu sa povie drzosť mafiána ! Hlasoval za 460 eur,teraz to chce zrušiť a na miesto toho dať nejaké všimné.A samozrejme najviac tým,ktorí za svoj produktívny vek toho asi veľa neodrobili,keďže majú najmenšie dôchodky.Je to hanba tejto spoločnosti,že takíto ľudia s takou kontroverznou minulosťou a asi aj prítomnosťou riadia štát.Je to aj vizitka tých ľudí,čo ich volili a dosadili do týchto postov.
11. 8. 2020   anonym
Slovaci su mozno sado- maso-chisti a nechaju sa opit rozkom. Naslubovat kolko sa len da a ostat pri moci- ficiak vyhral volby aj preto lebo slubil odskodnit hlupakov z nebankoviek- telce uverili. Ja osobne som zlomil palicu nad marazmom co sa tu deje a moja naivita uz skoncila - kaslem na volby uz nikdy nepojdem k urne.. ! Sulik to ma tazke ale aj on sa dusoval ze hned ako budu vo vlade zrusi napriklad registracnu dan pri kupe auta... no nic , pokuta za neodovzdanie stareho pasu- nic , len kilecko za kileckom pre podnikatelov hlavne!!!
10. 8. 2020   fero z BA
katastrofou tejto krajiny sú populisti a Boris trhá rekordy, to nedokázal ani fico
10. 8. 2020   anonym
A z čoho im dá? Z vlastných peňazí? Na penzie sa môže rozdeliť len to, čo sa vyzbiera na odvodoch a daniach. Teda Borisko nám avizuje, že štát bude viac ošklbávať zamestnancov; určite to nezaplatia jeho kamoši oligarchovia.
10. 8. 2020   anonym
Obavam sa, ze tu skupinu "dochodcov" a ich konkretny menny zoznam, by nezabral ani jednu stranku A4.
Ostatny dostanu figu borovu, alebo aj dve figy borove, alebo im zavedu zase spoplatnene cestovanie.
10. 8. 2020   @@@
mali dostať po 460 eur mesačne ale namiesto toho dostanu maximalne 300 eur a media to idu propagovať ako skvele lebo obrali sme dôchodcov a pridavame našim ludom špinavym podniaktelom a smradlavy k.... manažerom firiem
11. 8. 2020   fero z BA
treba si uvedomiť, že SR je chudobná rozkradnutá krajina
11. 8. 2020   jano
Pan Kollar sa urcite o 13.dochodok postara ved v Tipose maju penazi dost.
1/1