Názory čitateľov


Názory k článku:
Chceli by rozdať polovicu svojho majetku, ale majú s tým problém

3. 9. 2020   Patrik
Je to Hanba keď Lumpovia a podvodníci ako Bill GAtes sú uvádzaný ako vzor.Všetkých týchto miliardárov označujú za Filantropov čo mi príde smiešne keď si vykupujú svedomie a vytvárajú okolo seba Auru slušného človeka.Väčšina týchto miliardarov na ceste Hore pošlapala tisíce ľudí ale to sa dozviete iba z ich okolia v motivačných knihách nič nie je.
29. 8. 2020   Kyklop
Keby nebol Gates zlosyn, tak by Windows aj Office venoval OSN, aby sa stali spoločným majetkom ľudstva.
Za to by mohl napríklad dostať Nobelovu cenu mieru, hodnosť poľného maršála informačných vosjk, vavrínové listy a titul doživotného cisára.
Podobne Google svoj prehliadač, mail a Earth.
Ale to sú asi moc komplikované myšlienky na túto epochu :(
Pri aktuálnej rýchlosti vývoja demokracie to zrjemzačne byť aktuálne asi tak okolo roku 10.000 :(
V skutočnosti to asi bude skôr, lebo retardované vlády chtiac-nechtiac raz pochopia, že ich občanom už dávno vládne niekto iný ;)
11. 8. 2020   anonym
Chceli by ? ,to je od nich veľmi šlachetné a zas ukázali kus ľudskosti a empatie k miliónom hladným a biednym - tlieskajme a všetci .
11. 8. 2020   classic chess
Je asi veľkým problémom prísľub aktualizovať priebežne celý život každý mesiac?
11. 8. 2020   Swen
Ako povedal Johnson - ti ludia nemusia nic darovat, uplne by stacilo, keby platili dane..
11. 8. 2020   trader
Miesto rozdávania lenivcom by mohli radšej investovať do ekológie.Na púštach, v blízkosti mora-takých púští je na svete dosť-postaviť obrovské slnečné elektrárne.Získaná elektrina by sa používala na výrobu vodíka z morskej vody.Takáto výroba je už technologicky vyriešená.Skvapalne ný vodík by sa tankermi dopravoval kde je potreba.Z vodíka by sa vyrábala elektrina.Tá by sa mohla využívať v elektromobiloch.A to by boli ďalšie investície miliardárov do prichádzajúcich grafenových batérií, ktoré potrebuju na nabitie iba 1/5 času sučasných batérií.Teda nejakých 10 mninút na úplné nabitie batérie auta.
Tým by boli elektromobily skutočne ekologické.
11. 8. 2020   Dig
Zaujimave info.
11. 8. 2020   bob
Otázne je či tí miliardári sú ozaj takí ľudomilní, alebo len cítia búrku na obzore, ktorá by mohla zmiesť CELÝ ich majetok. Tak ako nestihol si to uvedomiť Ludovít XVI pred veľkou revolúciou. Aký má zmysel zdierať svojich podriadených (napr. v halách Amazonu), keď potom tie peniaze veľkodušne rozdám niekomu, kto sa o ich vznik ani nepričinil. Sú príbehy šéfov, ktorí každý rok darujú štedré bonusy svojim zamestnancom na vianoce. Tak ako všetko na svete je teraz pomýlené, tak aj charita (napr. WB rozdáva len američanom)
11. 8. 2020   rexew
to ze rozdam polovicu svojho majetku nie je tak jedno akeho majetku, ked mam 1000eur tak mi zostane 500eur cize asi si to nemozem dovolit a pocitim to, ale ked mam 1mld eur a ostane mi 0.5mld eur tak to ma nijako neobmedzi
ono nadacie su super vec, neplatia sa tam ziadne dane
11. 8. 2020   anonym
Ono je to asi tak, ze ked Jeff ma nadaciu, fondy proti bezdomovectvu, tak zacne rast bezdomovectvo, lebo bude vyhodne byt bezdomovcom.
je to vidno v USA, ze bezdomovci sa objavuju na miestach, kde nikdy pred tym neprespavali, zamorili cele L.A. S.A...
Je tam teplo a prijemne.
Podobne ak zacnu riesit siroty, bude pocet sirot narastat, lebo to bude vyhodne, byt sirotou.
Cim viac penazi, sa investuje do riesenia problemu, moze sa stat, ze problem sa preklopi do fenomenu, ktory je nejak dotovany.
Vid napriklad etnicke odlisnosti a kukturne odlisnosti etnika, ktore sa mnozi na plne davky u nas.
Vdaka "dotacii a subvenciam" maju vyriesenu bytovu otazku, otazku nepodmieneho prijmu, otazku dodavky energii, vyriesili aj stavebny zakon, alebo samostavbu a obisli aj nutnost kolaudacii stavieb, pripadne mnohe problemy, ktore bezne ludske zdroje maju. A to vdaka stedrej pomoci statu, miliardarov mame lakomych.
11. 8. 2020   anonym
U nas v Kosiciac nikto nic neprispieva a bezdomovectvo vzrastlo za poslednu dekadu mozno aj o 500% + indiani - pridte sa pozriet je to tu ako v Bombaji...!!A bude lepsie - vytvaraju sa no gou zony. Radost a socialne istoty bolsevikov za 10 rokov +narast poctuX6 BMW
1/1