Názory čitateľov


Názory k článku:
Ponziho schéma schválená vládou: Výbuch v Bejrúte vygradoval hospodársku krízu v krajine

10. 8. 2020   Rezident
Treba uvazovat komu to prospeje. Vyjadrenia francuzov, ze poskytnu pomoc az ked tam nebude korupcia a bude demokracia vela napovedia.To nie oni si predsa vydrziavaju africke kolonie s babkovymiskorumpova nymi prezidentmi?
10. 8. 2020   M.V.
Jednoducho zhrnuté: Nič sa tam nevyrába a nevyrábalo, dane platiť nikto nechce a Medzinárodný menový fond má ten istý recept pre každého. Demokracia je v krajine len krátka úsečka a jej veľké slabiny sú čitateľné hlavne ak chýba vzdelanosť a peniaze, teda nič tam dnes nevyrieši, staré náboženské pevnosti nikto neopustí ani keby sa konali voľby raz ročne. Kvalitného lídra z druhého tábora určite nikto nezvolí, každý chce zdrhnúť a zapojiť sa do krimi society v zahraničí. V minulosti tam Čedok robil zájazdy za vtedy hrozný peniaz 3100 Kčs plus 300 korunový kolok na colné prehlásenie, ale údoliach sa vtedy turisti neunášali.
10. 8. 2020   anonym
Presne tak, je to krajina, kde gumovy islam, ma momentalne pokrokovejsiu formu, ale v minisukniach tam zeny nechodia.
Bola tam vojna a vlastne je stale. Len ma rozne formy.
Myslim si, ze tych par sto ton liadku, si odpalili sami, podobne ako dvojicky v USA, aby zmazali cast dlhu.
Je to jednoduchy proces, ako obnovit nieco skoro zadarmo, alebo urobit v krajine take opatrenia, aby mohla cerpat peniaze, zdroje, alebo odlozit splatky na neurcito.
Podobny proces, akorat bez vybusnin, caka Blatisravu, ked vybuchne na plno parkovacia politika.
Stada zdesenych ludskych zdrojov, budu migrovat a snazit sa zaparkovat, niektori odidu, niektori sa nastvu, ostatny zaplatia, ak na to budu mat a zlozia sa na nove Valive projekty.
1/1