Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ rozšírila antidumpingové clá na ďalšie čínske výrobky z nehrdzavejúcej ocele

5. 8. 2020   anonym
Krups a dve dalsie oceliarne, si nenechaju kadit do svojho nocnika. Vdaka nim, aj Poldi Kladno, skoncila ako rzdrvena sut.
Nastastie sme asi jedli prilis vela hlinikovym priborom, takze si nepamatame, ako vyzerala ledysi vyroba antikoru a nerezu, pripadne ako sa vyrabali nerezove nadoby atomovych reaktorov v CSSR. Aj tam nas dostali, kde chceli, konkurencia je nebezpecna.
Oni sice v Germanii nikdy atomovy reaktor nevyrobili, ale za to ich uz demontuju a fabriky, ktore seriovo vedeli vyrobit zlaitinu, nastavit leguru, vybuchat vykovok, opracovat tu nadobu, veko, priruby, vyrobit tisice metrov vymennikovych nerezovych trubiek, zvarit ich, vyrobit obalove rury zo zirkoniovej ocele, na palivove clanky, su nepohdlna a neprijemna konkurencia.
TAk to aj cele skoncilo. Traz skusaju rozne tanecky a kotrmelce okolo embarha a antidumpingu. Ale cina nieje cssr.
Si pozrite, ak chcete plakat, co sa vyrabalo este "nedavno" za skur. bolsevika u nas. Odlivanie legovanych oceli, do vakuovaneho kesonu, je unikat, ktory dnes robia tak 2 spolocnosti na svete, presnejsie v objeme a rozsahu, ako je nadoba a veka atomomoveho reaktoru.
https://www.you tube.com/watch?v=deVK kXVoZqY
1/1