Názory čitateľov


Názory k článku:
Od globalizácie k regionalizmu: Ďalší krok k rozkladu svetového obchodného systému

6. 8. 2020   yzyz
Inak aj tato globalizacia ludska-opicia vasa! Sposobuje ze narastaju mega majetkove a aj triedne rozdiely ... Historicky ludska opicia civilizacia moderna je prave teraz! Najvacsia historicky majetkova nerovnost! USA oligarchia mafia imperium pre Globalizaciu idu a utekaju do obcianska krvava vojna ... Podla USA vojenskych generalov uz prebieha fakticky obcianska krvava studena vojna! Sa tam rubu hlava nehlava v tych USA mestach ... Globalizacia znici aj Europijsky zvaz velku vasu novu utopiu-Sovietsky zvaz 2.0! Lebo Globalizacia presunula masovu pracu zo zapadu na vychod do Azie a Ciny ... Nasledne v Europijskom zvaze velikaja nova utopia vam krachuju-kolabuju regiony vo Vychodnej europe! A ked vam krachuju regiony tak automaticky vam krachuju aj staty v Europijskom zvaze-utopia ... Globalizacia u vas ludi-opic nikdy nemala nastat! Vychodna europa mega vymiera. Hejslovensky skanzen rok 2100 pod 2. miliony obyvaatelov. A ked sa vychodna europa vyludnuje a ludia vam miznu v daka Globalizacii! Tak na Hejslovensku ako lacna pracovna sila montovaci aut. Nikdy necakajte prosperitu-blahobyt tam kde niet ludi je mrtve uzemie navzdy ... Globalizacia logicky znicila aj Hejslovensko a aj cely zapad na dlhy! A aj Globalizacia znicila USA oligarchiu mafia imperium plutokracie ... Tam konci vasa Globalizacia vo vojne! Ked su historicky mega majetkove rozdiely logicky prichadza u opic-ludi vojna alebo Revolucie ... Ako to opisuju historici a spol!
9. 8. 2020   Zdeno
Som zvedavý ako chcú vysvetliť Slovenskí Politici občanom za 15 rokov že nie je z čoho vyplácať dôchodky.Slovenskí Hlúpy Politici vedú Slovensko do Ekonomickej Záhuby.Všetky strategické podniky boli predané .Je vysoko pravdepodobné že slovensko ako krajina skrachuje a nebude mať z čoho platiť chod Krajiny.Akonáhle dosiahnu tzv HUsákove deti dôchodkový vek čakajú nás obrovské ekonomické problémy.
6. 8. 2020   yzyz
Globalizacia navzdy skoncila v modernej civilizacii ... USA oligarchia mafia imperium znicila Globalizacia! USA oligarchia kabala mafia prestahovala 60 000. tisic tovarni z USA. A dalej USA su postindustrialne imperium a prisli o 50. milionov pracovnych mieste pre globalizaciu! Globalizacia je najhorsii vynalez obchodu ludskeho moderneho vasho pokolenia ... Z globalizacie profitovali iba jedno percento bohaty jednotlivci.A globalna oligarchia kabala mafia! Kazdy vie kto a ako na globalizacii bohatol ta len a len bohatych 1. percento ... Cim skor a rychlo-bystro opusti moderna ludska civilizacia Globalizaciu-najhor sii vynalez tak tym lepsie!
6. 8. 2020   Vas Pan
kde si sa ty ucil gramatiku :D
6. 8. 2020   yzyz
A zase ako stale bez gramatiky ... Hejslovensky cobolaci!
6. 8. 2020   pejko
co gramatiku, ale tu stavbu vety, aby to davalo aky-taky vyznam
6. 8. 2020   yzyz
Zmysel viet dava zmysel! Globalizacia nikdy nemala ludska-opicia nastat ... A Globalizacia je zisk-profit iba pre 1. percento ludi. Vid Hejslovenske europlaty-eurodocho dky zobracenky ... Globalizacia vyhovuje bohatym jednotlivcom a aj globalnej oligarchie kabala mafia ... A globalizacia navzdy skoncila! Inak keby ludska-opicia Globalizacia pokracovala ako je dneska! Tak sa vybijete a porubete navzajom ako opice-ludia ... V poslednej tretej svetovej vojne! Menom globalna hypersonicka termonuklearna vojna! 5. minut pre vsetko zive na planete zem vasej ... Chudoba uz davno povstala v novej Revolucii proti vasej Globalizacii! Cez nove politicke strany ...
6. 8. 2020   kakadu
Je to novodobá blokáda obchodu moriach a kontinentoch,
akú v minulosti páchali AngloSasi,
ktorí terorizovali obchodné morské cesty a štáty na pobreží.
6. 8. 2020   fero z BA
rozvoj a prienik "globálnych" spoločností pod vedením komunistov alebo autoritárskych režimov je pre slobodnú časť sveta vždy rizikom
6. 8. 2020   Dig
Suhlas, dufam ze Trump, uz konci v svojom destruovani globalneho systemu.
1/1