Názory čitateľov


Názory k článku:
Koronakrízový balíček: Kúpte si elektrické auto, prispejeme až do 40 percent ceny!

5. 8. 2020   M.V.
Tak štát je zlý vlastník vtedy, keď zachraňuje súkromné investície môjho konkurenta a nie moje.Je to ešte väčšie bláznovstvo než je doprava zadarmo keď si už ľudia na ňu nemajú kde zarobiť.
4. 8. 2020   Miro
Ako k tomu prídu obyčajní občania ktorí pracujú za mizerný plat a sponzorujú zo svojich daní elektromobil Tesla nejakém Boháčovi?Toto je zvrátené a choré aby sme platili za elektriku mnohonásobne viac len aby sme z toho mohli dotovať slnečnú energiu.
4. 8. 2020   anonym
Toto u nas v kolonii nehrozi, lebo za 9000 eur, musia mat ludske zdroje minimalne 3 lepsie auta rodinne, na 30 rokov aj celey servis, na jedno auto, na 10 rokov.
Auto v cenovom rozpati 600-1000 eur, pasat, octavia I, toyota corolla, toyota carina, alebo fobia po leasingu, olietana a preverana kvalita 250000 poctivo stocenych po mega km.
Na elektrodebilitu sme este nedosiahli.
4. 8. 2020   johny
Tak je, Slovenský burlaci sú radi že si zarobia na kus žvance a musia byť radi, že milosťpáni im nezrušia žobračenky vo forme stravných lístkov!
4. 8. 2020   Jaro
Tvoje najoblubenejsie slova su Germania, ludske zdroje, kolonie atd. Ked je to tu take strasne , tak sa odstahuj ko kolonizatorom.Ale tam by si bol zrejme taky ista vecne sa stazujuca nula ako tu. Uz si nad tym rozmyslal, ze problem je zrejme v tebe samom?
4. 8. 2020   Tibor Fekete
Hádam neveríš tým Bájkam že všetci môžeme byť milionári?Ako rozprával Generálny riaditeľ tesco pre Europu že začínal ako dokladač v Tesco a dnes je Riaditeľ Tesco pre celú Europu.Problémom je že na SLovensku ak začneš dokladať tovar v Tesco tak za dvadsať rokov budeš ešte stále dokladačom tovaru.Kto pracoval Nemecku alebo Rakúsku vie čo si o nás myslia a dokonca sa tak aj k nám správajú ako že sme chudáci a menejcenní ľudia ak Germáni.
4. 8. 2020   Zdeno
To je Špinavosť dotovať Elektromobily.Polit ici sa tvária že zbierajú peniaze na dotácie na stromoch a nie zdieraním občanov
1/1