Názory čitateľov


Názory k článku:
Ťažba dreva vlani klesla, vzrástla výmera lesných pozemkov aj zásoba dreva

2. 8. 2020   Administratívny Pracovník
Európsky Ekologický Súd na svojom neverejnom zasadnutí rozhodol, že aktuálna situácia drancovanai životného prostredia je už neúnosná a prijal nasledovné Uznesenie:
1) sídliská, továrne, nákupné centrá, rodinné domy aj technologická infraštruktúra budú ekologicky odstránené a pôvodný biotop bude obnovený
2) keďže územie Európy pôvodne pokrýval prales a jej severná časť bola zaľadnená ľadovcom hrubým až 3500 metrov, bude v následovnom kroku obnovený kompaktný lesný porast s potrebnou diverzitou
3) ako testovacie prostredie bolo - pre svoju ideálnu polohu aj rozlohu - prednostne vybraté Slovensko (ktorého občania beztak len stále frflú a po zániku automobiliek ich aj tak už nebude treba - model "Lidice")
4) najväčší problém bude vyriešenie technológie veľkoplošného zaľadnenia, ktorého vývoj logicky musí byť sústredený v technologicky najvyspelešej krajine, ktorej samozrejme bola z uvedeného dôvodu udelená výnimka.
Do tejto krajiny budú postupne presúvané použiteľné technológie aj schopná pracovná sila z ekologizovaných krajín - model "Arbeitseinsatz"
5) proti tomuto Uzneseniu podali barbarské krjainy, ktoré správne nepochopili význam obnovenia európskemu ekosystému odpor, takže musel rozhodnúť najvyšší, správny, odvolací orgán - Svetový ekologický súd so sídlom na Plutocrat Rulez Street v New Yorku.
Súd potvrdil Uznesenie podriadeného orgánu, ktoré však doplnil nasledovným ústavným dodatkom:
6) v záujme historickej správnosti bude dotknuté územie Europy vybagrované, pretože pôvodne sa tam more Thetys (ktorého dno možno napríklad obdivovať na Devínskej Kobyle v Bratislave).
Toto opatrenie je navyše v záujme celéhovyspelého sveta, pretože umožní lepší prístup IX. flotily k západným brehom barbarov z východu.
Turecko už totiž moslimsky trucuje a prestalo plniť túto hlavnú úlohu svojej novodbej existencie, takže nemá ďalší zmysel podporovať osmanských hrdlorezov a preto aj bude potrebné reahabilitovať bojovníka za demokraciu, pána Vlada Tepesa, ktorého dielo írsky trubiroh zneuctil vytvorením nezmyselného Drakulu.
Uvedené rozhodnutie uvítal Medzinárodný zväz plutokratov, oligarchov a šejkov, ktorý je už dlhšiu doby znepokojený neproporcionálnym nárastom svetovej populácie daňových poplatníkov. Ani jedna zo svetových vojen bohužiaľ problém nevyriešila - naopak objem noplísákov sa odvtedy strojnásobnil :( Situácia už eskalovala natoľko, že stala úplne neúnosnou, pretože rady stoja pred Mount everestom, Tatrami, Slovenským Rajom, hraničnými prechodmi, ale aj nákupnými centrami - nikde nedá pohnúť a teda ani nemá zmysel ťahať Rollsa, či Lambo z garáže. Pritom nástup umelej inteligencie a robotizácie (AI) robí armádu zamestnancov nadbytočnú - takže načo sa tu bude flákať osem miliardová armáda nezamestnaných, ktorej existencia iba zbytočne spôsobuje globálne otepľovanie ?
2. 8. 2020   anonym
nech sa pači chodte pozriet lesy na okraji štiavnicka chranena oblast smerom od levic,už nakladne vlakove stanice ani nestačia pri ukladani dreva chystat na odvoz ale kam?
1. 8. 2020   anonym
To dame, to vyrubeme, ako nic. Co nevyvezieme, spalime ako biomasu, lebo treba pripravit pust, alebo subsaharske podmienky, pre neoeuroskych africanov.
1/1