Názory čitateľov


Názory k článku:
Najväčší pokles HDP za posledných 50 rokov. Týždeň vo svete

1. 8. 2020   anonym
Skutocne cisla, sfalsovane, alebo naozaj realne, uvidime o rok, mozno az az o dva roky. V prdeli v akej sme skutocne, nemozeme ani tusit, v sucasnom stave umelo drzanych miest, odlozenych splatok, subvencii a dotacii, kurzarbaitu, byrokratickej zvole bandy ustrasenych novodobych aristokratov, co sa trasu o svoje vlastne zdroje, aby nemuseli ist k lopate, alebo aby lopata nebola to, co im prebehne pred ocami, ako vdaka za ich sposob rozhodovania.
Problem je totiz v tom, ze ak sa prijimaju nejake opatrenia, ktore maju sirosiahle posobnosti a snazi sa platbou neexistujucej hodnoty, udrzat nejaky stav, ci uz spolocnosti, spolocenstva, zamestnanosti, alebo nejaky stav veci, vzdy prve o co sa snazi byrokracia, je pokryt najprv vlastne zdroje prijmu a az niekde uplne na konci, su skutocne ohrozene davy nezamestnanych, vyhodenych z byvania na uver, rady na teplu polievku a ine entity ohrozene vypadkom, alebo uplnou stratou prijmu.
Nejde tu o peniaze, alebo nejaku hodnotu, co ostane za nechtami pri rozdelovani, ale o vzdy obrovsku ciastku, ktora sa pri schvaleni, rozdeluje najprv na chod institucii a byrokracie, ktora dany problem povatsinou sposobila.
1. 8. 2020   Ignac
Až to praskne v akej Klamstve a Bubline žijeme, príde obrovská ekonomická kríza ľudia začnú zo strachu z budúcnosti šetriť a úpadok ekonomiky bude nevídaný.Ekonomika nie je Nafukovacia a nedá sa umelo nafukovať donekonečna.
2. 8. 2020   milanvg@centrum.sk
Vysvetli to ekonomom a trhovemu hospodarstvu....... .čisty blud.....
1. 8. 2020   Alda
A co slopákov?
Ještě to nemají spočítané?
Anebo jako tradičně chystají vylhanou cifru?
1. 8. 2020   @@@
klamať nemusia ...stači to hodiť na fica že on zato može a vec vybavena .... :D :D :D
1. 8. 2020   Fero
Má to svoju Zotrvačnosť. Reálne sa to dozvieme s oneskorením 6-8 mesiacov keď bude štátu chýbať niekoľko miliard Eur
1/1