Názory čitateľov


Názory k článku:
Charita očami miliardárov: Štúdia odhalila, že darovali málo a naďalej bohatnú  

1. 8. 2020   anonym
Problem je, ze aj keby kazdy raltivne chudobny, zjedol kusok svojho miliardara, dlho syty nebude. Peniaze ktore nahromadili najbohatsi ludia na svete, sice pochadzaju primarne zo zdrojov, ktore tvoria najchudobnejsi, ale tito ak stratia zabrany, zacne problem.
Je to vidno napriklad na tom, ze do Europy sa tlaci cela Afrika. Nieje sice uplne pravda, ze nas kulturne nejako obohatia, ale kazdopadne zjedia kusok po kusku bohatsvo, ktore mozno vytvorili, ale nevedeli si ho vazit. My si ho uz vazit nechceme, ale nechceme ani zit tak, ako ziju v Afrike, ale ani od osadnikov etnik, ktore sa mnozia na plne davky, sa neucime ako prezit bez prace, takze mame skratka smolu a skoncime tak, ako si asi aj zasluzime, o com pisu v Korane.
31. 7. 2020   yzyz
Americky miliardary neexistuju ... Estuje elita zlata pyramida moci USA oligarchia kabala mafia! Inak aj plati kongres-Capitol-plu tokracia pisu zakony pre 1. percento USA oligarchia kabala mafia ... Fakticky pise tak zakony USA oligarchia mafia zlata pyramida moci elita! USA oligarchie kabala mafia zlata pyramida moci elita tie ich akoze neziskovky. Peru spinave peniaze-legalizuju spinave peniaze American mafia kabala oligarchia ... Vsetko presietovane v umelom politickom rezime USA oligarchia mafia plutokracia. A dokonca maju aj bieleho choreho a stareho otca z Washingtonu. Toho Trump-Nero plutokrata oligarchu mafiana kabala ... Tam je uz navzdy vybavene. Ale tak ci tak umely politicky rezim USA oligarchia mafia plutokracia imperium su oligarchisticka systemova mega korupcia! To je jedno tak ci tak ... https://images.huff ingtonpost.com/2017-0 1-17-1484683141-25880 33-make_america_pluto cratic_again-thumb.jpg
31. 7. 2020   fero z BA
prečo by mali rozdávať?
31. 7. 2020   Marx
Aby ich vo volbach neprevalcovali komunisti.
31. 7. 2020   anonym
Aby sa preventívne vyhli tomu, že si to masy chudobných a hladných raz vezmú násilnou cestou všetko a ich povesia.
31. 7. 2020   zdeno
Týchto SMRADOV treba zdaniť aspoň 80% daňou. Ukazuje sa že títo miliardári sú Psychopati Klamári Zlodeji a pre svoj prospech pošlapú stovky a tisíce ľudí okolo seba , príkladom sú napríklad Bill Gates Steve Jobs.
1/1