Názory čitateľov


Názory k článku:
Obdobie búrok a záplav: Čoho by ste sa mali držať, aby vás neživotné poistenie chránilo

2. 8. 2020   koks
vsetky poistovne su ojeb maju neskutocne zisky napr za minuly rok allianz 33.000000 maju vam vyplati uraz alebo chorobu musite mat nasetrene na pravnika a na sud jeto deokraticka banda ako vo vsetkom na sloven....
2. 8. 2020   anonym
V prvom rade si treba uvedomit, ze poistovne tu su preto, ze ich primarnou ulohou je vytvarat zisk. Poistnik, si kupuje lepsi spanok, alebo doplaca odpstky na vlastne svedomie, ak ma dom v zaplavovej oblasti, alebo le blbo vyspadovany chodnik a pri vydatnych dazdoch, mu plava na dvore auto a detsky bazen, sa meni na Noemovu archu, plnu detskych priser.
Ked dojde ku vytopeniu, alebo zasahu blesku, je otazne, ako dlho poistnik platil poistne. Ak platil velmi dlho, je castokrat mozne, ze z poistovne dostane menej, pri sodovej udalosti, ako napchal do poistovne poistne. To iste plati aj u ludskych zdrojov a zdravotneho poistenia, rovnako aj PZP.
Castokrat novy /kratky/ poistnik, dokaze teoreticky dostat vyplatenu ciastku poistnej udalosti, ktora je relatibne vysoka, oproti uz zaplatenemu poistnemu.
Nieje dovod zavidiet, je to vec nahody. rovnako u poistneho, plati zakon schvalnosti, ze roky platime poistne, ale jeden rok, napriklad koli korone, nam na poistne domu, havarijne poistenie auta, pripadne na zivotnu poistku nejak nevyslo a do domu nam udre blesk, auto vyplavila voda a bahno a z nas sa stal onkopacient a caka nas rocna chemoterpaia.
Takze radost sa nasobi priamo umerne nepoisteniu, lebo keby sme cely zivot neplatili ziadne poistenie, tak zhorety dom nas netrapi, auto by sme nemali potrebu mat drahe a ten verkel plny blata, kupeny v Ackach, co by stalo len jedno rocne poistne na nejaky leasingovy verkel. za 800 eur, aj tak je vecne pokazeny a umrieme v klude bez poistenia, na nejaku inu diagnozu.
1/1