Názory čitateľov


Názory k článku:
Krugman v tom má jasno: Na akciovom trhu vládne mánia

29. 7. 2020   yzyz
Tak po prve Hejslovaci! Na investovanie na akciovych fondov treba mat kapital 2. miliony dolarolir ... A po druhe mini akcionary vzdy a stale utru hubu tak! A este to mega hlavne ziadna Nobelova cena za ekonomiku-ekonomiu- pavedy neexistuje ... A dokonca Peter Nobel pohrozil kazdemu kto bude spajat Nobelove ceny s ekonomikou-pavedou. Tak stretnete sa na sudoch! A Nobel kapital-peniaze sudy vyhravaju spickovy pravnici ...
29. 7. 2020   hoax
na investovanie na akciovom trhu ti stačí aj 100 euro .. otazka sú poplatky ktoré sú prekúsnutelné až ked ideš od 1000€ a vyššie ..
31. 7. 2020   Dig
presne tak. opravovat trolov je umorna praca
2. 8. 2020   yzyz
Ale nikdy nebudete multimilionari tak ... Naopak ty co investuju 100. eur budete vzdy a stale prerabat!
29. 7. 2020   yzyz
USA oligarchia mafia imperiu je wall street ten akciovy trh cisto podvod-smelina! Dokonca Nori ktory nasporili peniaze-kapital investovali v 90. rokov do wall street oligarchie mafia. Tie ropne Norske fondy chceli mat zisk ... Wall street oligarchia kabala mafia Norske fondy dochodkove prejedla totalne! Cely akciovy fond wall street oligarchia kabala mafia ovladaju. Tie USA oligarchisticke mega akciove fondy-firmy. Ako stary ujovia Soros, Buffet a ich mega oligarchisticke-fas isticke mafianske akciove fondy. Tieto oligarchisticke mega firmy-fondy sukromnicke mafianske stanovuju ceny akcii firiem a proste vsetko. A inak je pandemia v USA oligarch mafia imperiu. A wall street akcie by akoze mali klesat naopak rastu a nic sa nedeje akoze. Ta lebo FED sukromna banka oligarchie bankovej wall street napumovapali-natlac ili dolaroliru z nicoho do hospdoarstva 3. biliony. A akcie na wall street akoze rastu. To je princip-centralne a riadene hospodarstvo-financ e-planovane. Od mafia USA oligarchia kabala FED-USA hospodarstvo take Komunisticke-riaden ie z hora FED dole tak! A ostatne su take pavedy ekonomicke-ekonomia a spol ... Ekonomika-ekonomia nikdy nebudu exaktne vedy a ani nikdy neboli a ani nebudu!
29. 7. 2020   anonym
Po prečítaní tvojho príspevku ma napadli dve možné dôvody tvojho utrpenia:
- buď si sa nechal okabátiť nejakým obchodníkom na burze a prišiel si o veľa peňazí, alebo
- jednoducho len závidíš tým, ktorí na burze zarobili, resp. zarábajú pri investovaní do akciového trhu
29. 7. 2020   dzekuliak
a potom je tu este moznost nenavisti voci USA ako kapitalistickej mocnosti.
29. 7. 2020   hoax
mne sa to zda ze by ste sa mali dať liečiť .. ako tretia alternatíva
1/1