Názory čitateľov


Názory k článku:
Problémy sa blížia, varuje legenda, ktorá stávkou na krátko práve získala zhruba 100 miliónov dolárov

28. 7. 2020   Ewiak Ryszard
Kam teraz ideme? Biblia hovorí: "V určenom čase [kráľ severa] sa vráti späť." (Daniel 11:29a) Návrat Ruska v tejto súvislosti znamená tiež kríza, ktorá bude horšia ako Veľká hospodárska kríza 30. rokov (1929 – 1933); rozpad eurozóny, Európskej únie a NATO. Mnohé krajiny z bývalého východného bloku sa vrátia opäť do ruskej sféry vplyvu. COVID-19 tento proces urýchli.
28. 7. 2020   bulbasaur
Chlapci ktori upravili bibliu do konecnej podoby neskor skantrili nevyhovujuce osoby, vedcov a tych ktori este mali rozum v stredoveku a bolo to jedno z najtemnejsich obdobi europy. Preto prosim ta viac to uz necituj, nie je to hodnoverny zdroj.
28. 7. 2020   Zdeno
Žijeme v nereálnej Bubline. Všetkov vyzerá že je ako má byť ale realita je úplne iná.Všetko sa skresľuje manipuluje vykresľuje v lepšom svetle ako je realita.Všetky krajiny majú mnohomiliardové dlhy ktoré nikdy nesplatia ale všetci hovoria u úspechu EU.Taliansko a španielsko neustále na pokraji Krachu a preto im EU dá zo 750 miliard sumu 349 miliard len aby neodišli z EU.Kam sa pozriete Klamstvo manipulácia a podvod pravda sa nesmie hovoriť nahlas.Chudobné krajiny budú Chudobnejšie a Bohaté si udržia svoj štandard.Peniaze z EU musíme vynaložiť na Nezmysly ktoré vlastne ani nepotrebujeme ale starostovia hovoria lepšie postaviť niečo ako nič.
1/1