Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéfkou odboru rovnosti žien a mužov na MPSVR bude Z. Brixová

28. 7. 2020   Fero
U nás boli a sú ženy rovnoprávne. Toto je iba divadlo, politika pre neschopných. Rovnosť sa tvorí prácou!
27. 7. 2020   anonym
Odbor rovnosti zien.. som zvedavy, podla akeho lineara, budu narovnavat zeny, alebo ci aj zeny oblych tvarov, nebudu diskriminovane. Ja nemam nic proti Twigy, ale osobne mam radsej ako zeny rovne, kyprejsie a oble, kludne tak kypre, az su viac priestorovo vyrazne. Tie rovne zeny, nie ze by som nemal rad, ale niektore rovne, ked niesu kypre, si nenajdu chlapa a chcu byt rovnejsie, az tak rovne, rovnejsie ako chlapi, ktory vsetci tiez niesu rovny, ale su aj krivy, alebo kyprejsi, takze nad nimi potom budu mat na vrch rovne zeny.
Ale do bane ist nechcu, ani na poli robit, rovne vobec, hoci by sa na sachte lepsie preklzli cez zaval, kde by uz kypre sa storcli. Hajcmany nosit tiez nechcu, v oceliarni u pece je im teplo, do misacky hadzat nebusu, lietat z tackama po uzkych fosnach tiez nie a nakoniec tie rovne, budu chciet, aby chlapi aj rodili, lebo ked su rovne, nemaju cim kojit.
Ta rovnost nas moze stat este vela nervov, nakonec to bude riesit islam, tam maju zeny rovnake prava, najma byt matkami, kdezto u nas v spolocnosti, rovnost znamena ze zeny bojuju z muzmi, muzi zo zenami, ale len zenskymi zbranami, chlapi uz niesu chlapi, trhaju si obocie, samponovateju, stavaju sa zenami z penisom, zeny muzmi bez penisu.
1/1