Názory čitateľov


Názory k článku:
Sedem pozitívnych dopadov COVID-19

26. 7. 2020   inuša
a tu stále Pesimisti,,ja som zažila,,horšie veci ako korona.Takže za mna dobré.Ideme dalej, nedám sa znechutit len preto že ludia doteraz nadávali,,ako je všetko rýchle komerčné, cez peniaze,, a teraz prišla ručná brzda a nadávajú ZNOVA!
26. 7. 2020   lues
rozprávky starej matere ... alebo vlhké sny nosatej Debbie Haski-Leventhal
26. 7. 2020   yz
Vsetko je iba docastne ... Bojovat sa stale bude proxy vojny umele a zastupnicke bezia dalej! A dalej studovat sa da online na dialku aj pred koronakrizou ... Ostatne su take omacky-hluposti ... A este jedine co sa zmenilo Ruska oligarchia kabala mafia zbrojarska. A aj Americka oligarchia mafia kabala zbrojarska zacali menej zbrojit. Odklanaju sa miliardy stovky dolarolira, rubel do vyvoj liekov a vakcin. Preto si aj imperatory volaju! Imperator Trump-Nero a Imperator Rudy Putin ... Iba supervelmoci mozu to dat a zlomit globalnu pandemiu! Vyvoj jedneho lieku trva 5-10. rokov. A stoji od 500-800 a viac stovky miliard ... Dneska sa to mega zrychluje do roka a do dna! Ako povedala Ruska oligarchia mafia zbrojarska. A aj Americka oligarchia kabala mafia zbrojarska ... Ostatne su take omacky pre chudobu a holotu dole tak!
26. 7. 2020   nie
Autor článku je úplne mimo vo svojej úvahe. Životné prostredie - pokiaľ budú horieť obrovské lesnaté plochy na Zemi, ktoré znečistia za 1 deň ovzdušie viac, ako doprava za 1 rok, tak je to úplne nepodstatné. Mier - ?? Nič sa v tomto ohľade nezlepšilo. Prepojenie - aby sa ľudia úplne nezbláznili v časoch "karantén", využívajú ešte viac sociálne siete, ale ľudský kontakt, ktorý je jedinečný a prospešný, to nijako nenahradí. Zodpovednosť - nejde o žiadnu zodpovednosť, ale iba o "výrobu" strachu. Poznáme iba čísla testovaných pozitívne, nepovedia nič o tom, či majú fyzické symptómy, resp. aký je priebeh ochorenia. Vzdelávanie - jedná veľká katastrofa, máme doma školopovinné deti a žijeme v meste nad 60 000 obyvateľov a vzdelávanie bolo mizerné. Vzdelávali sme si deti doma sami, keď sme začali pracovať, nebolo na to už veľa času ani síl. Uznanie - predavačom jednoznačne. Zdravotníkom ??? Naša všeobecná lekárka zavrela v polovici marca ordináciu a nedostala som sa k nej ani v júli !!!! Cca 7 x iba konzultácia cez telefón. Zle určená diagnóza cez telefón spôsobila, že ochorenie nebolo správne liečené 3 mesiace, stále mám následky. V niektorých krajinách sa dodatočne zisťuje, ako to bolo s tými "covid pacientami", čo zdravotníkom na popularite určite nepridá. Veľa ľudom sa nedostalo adekvátneho ošetrenia, pretože sa riešili prednostne COVID opatrenia.
26. 7. 2020   anonym
Prelozene z newspeaku.
Zivotne prostredie, sa tazko spamata z tolkej neaktivity ludskych zdrojov, napriklad v Benatkach je jasne, ze nemozu mat kanalizaciu, ako by ju asi tahali? po akvaduktoch? 6mil navstevnikov musi niekde vykonat potrebu, no ak ju nevykona, je tam skratka cistejsie..
Mier je relativny pojem, korona zabija ludi rovnako ako konflitty a vojny, ale robi to po svojom, na miesto vystrelov, je zakaslanie.
Prepojenie, moze znamenat aj zdebilnenie, odludia a socialne siete nevyriesia problem segregacie ludskych zdrojov.
Inovacie su len znovuobjavenim objaveneho a zabudnuteho.
Nic prevratne sa pocas koronasviatkov nevymyslelo.
Zodpovednost je velmi pochybna, nakolko zavedene a zavadzane oparenia, poskodili aj zvysky funkcenj ekonomiky a to je zaujimave, ze najma od spodu.
Vzdelavanie nefungovalo uz davno po revolucii, teraz nefunguje vo vyssom leveli digitalneho zdebilnenia.
Uznanie je velmi pochybne, jedine nove pornohviezdy, co tocili pocas koronaviru, ake take uznanie maju, pristupili na praktiky a sposoby vykonov, na ktore pred koronou nerobili a objavili sa aj nove tvare.
Pozitive dopady, nas vsetkych zmenili na beztvaru masu ovci a hovadzieho dobytka, miestami osipanych, nepracujucej chudoby, ktorej zanikaju pracovne prilezitorsti a vysychaju zdroje prijmu.
Kto nestihol umriet priamo na koronavirus, dostane mnoho prilezitosti, ako umriet na nasledky zavedenych opatreni proti sireniu covid19.
26. 7. 2020   anonym
Ty, co pises tento clanok, si nebud az taky isty, ze tato umelo vyvolana kriza bude mat nejaky osoh pre tvoje 'dobrodruzstvo' ty pisatel si iba chudak aj tak, ak na nieco je tato corona dobra , tak je to na to , ze ludia ako ty(darmozraci) budu eliminovany a rychlo. pekny den prajem si pri hladani prace wo warehouse
1/1