Názory čitateľov


Názory k článku:
Obed zadarmo neexistuje

29. 7. 2020   anonym
Obed zadarmo existuje, napriklad v smetnom kosi, odhodene jedlo, je zadarmo, len vas nesmie vymaknut "Mestapo" a pripadne nesmie freegan z donutenia, obtazovat trashdivingom hypsterov a slnieckarov, co by mu chceli zavolat zelenych padlych anielov, co maju pomahahat, alebo chranit.
Pravda je taka, ze obed zadarmo naozaj existuje, aj ubytovanie zadarmo, len je to nelegalne. Jedine cuco a iny lacny alkohol, niesu zadarmo.
23. 7. 2020   buko1
...Nemusíte to byť vy, ale môžu to byť vaše deti. A otázka znie: prečo by mali platiť za niečo, na čom sa nezúčastňujú?“...
Škoda že ten ekonóm nemá aspoň malé znalosti z histórie. Vedel by, že rôzne civilizácie toto už niekoľkokrát zažili. Z novovekých dejín spomeniem len rok 1789 vo Francúzsku, rok 1917 v Rusku a rok 1933 v Nemecku. Všetky 3 udalosti sú spojené s tým, že ľudia odmietali ďalej splácať dlhy vytvorené niekým iným a všetky 3 udalosti skončili pre množstvo účastníkov (a a ešte viac nezúčastnených) katastrofou.
23. 7. 2020   Chesterfieldko
O tom či "Obed zadarmo neexistuje" by asi najlepšie mohli hovoriť naši Grécki bratia. Na ich stravné lístky ešte stále doplácame. Lebo banky si svoje nedobytné pohľadávky voči Grécku kompenzujú na bežných užívateľoch.
23. 7. 2020   willi
Veru veru 👍
23. 7. 2020   willi
S týmto článkom sa dá súhlasiť, ale časť ľudí aj tak počúva toho blázna zo SMERU SD.
23. 7. 2020   anonym
Obed zadarmo existuje, ale len v liahni kleptokracie, napriklad v parlamentnom bufete. Ludske zdroje, si za stravu musia platit, su to hostitelia parazitickych organizmov z radov politikov.
23. 7. 2020   apoliticky
presne tak...
1/1