Názory čitateľov


Názory k článku:
Elon je už bohatší ako Warren

13. 7. 2020   Chabra Ich hrabe dich Elon
Elon má na obrázku zaguľatené pivné bruško pretože málo športuje. Slovenské verjnoprávne hlásateľky by ho radi popreháňali a zašportovali by si sním naše mladé rezké prútiky, možno by mu aj večera chutila lepšie v prítomností mladých dám a slečiniek z televízie.
Pochopil by Elon aké je to unikať pred toľkou krásou a neunikol by ani ako pštros hlavou do ´WCka by zažil 16 ročné dobrodružstvo ktoré by ho pripravilo nielen o panictvo ale aj o ľudskosť. Nechcel by som si to s Elonom vymeniť, pretože dokiaľ to človek nezažije potiaľ nepochopí tú inteligenciu krásy našich žubrienok a starých Rusmi mazaných stíhačiek. Ach tá Amerika- sladká Amerika!!!
14. 7. 2020   apoliticky
Elon MUSK aspon svetu priniesol pokrok...jeho meno sa bude navzdy ozyvat v ozvenach dejin...ale mena ako Buffet ci Soros...ktori pre svet nic pozitivne neurobili odzneju do stratena !
14. 7. 2020   Vypočujtesi maROxford prosím!
Vieš čo sa bude vyučovať o 400 rokov v škôlke pre malé deti Na poličke bude drevenný koník slamenná bábika komunistické autíčko na predĺžený káblik s džojstikom ale nie žiadny Elon Musk ktorého autíčko na poličke nebude.
A vieš kto sa bude o 1000 rokov vyučovať na univerzite? Žiadny elon s malým e , žiadna Kristie Lu Stout, ale ten čo sa v 21 storočí venoval rozvoju nových gravitačných pohonov a nových "batériových" zdrojov energie. Elon Musk nie je boh len obyčajný radový podnikateľ z Ameriky tak ako u nás Kočner Pór či Penta len s tým rozdielom, že Musk nepácha kriminalitu ale vyrába predražené autá.
Kto chce kúpi kto nechce nemusí kúpiť a nikoho Elon neokráda.
V Amerike sa ľudia vedia realizovať a vyblázniť na užitočných veciach čo im prináša úspech zisk a uznanie sveta. Preto sú Američania bohatí ľudia a nie kriminálnici ako na slovensku čo vedia sa navzájom len vykrádať a nikto dokopy nevie nič výnimočné vytvoriť a niekomu predať, lebo to aj tak nikto nekúpi a nemá za čo kúpiť v slovenskej chudobnej krajine.
15. 7. 2020   apoliticky
a čo tym ,,basnik chcel povedat,, ? čo to tu trepeš o predrazenych autach ! Auto patriace do segmentu strednej triedy Tesla 3 stoji 45.000 euro... je bezudrzbove auto !...a nemecke auto strednej triedy stoji 60.000 euro !!! ...a s drahym servisom !...Tak co tu bluzniš ! taki ako ty čo čitaju iba tendenčne članky naftovej lobby...ludia bez vlastneho usudku !...to si aj ty !
14. 7. 2020   dzekuliak
porovnavat investicnu ikonu s ikonou sucasneho technologickeho sveta mi pride scestne. ale dobre, mozno menio muskovo bude zniet ozvenami dejin, ale nerozumiem potom, preco by nemalo zniet aj buffett, ktory je vzorom vo svojich investicnych rozhodnutiach pre masy jeho nasledovatelov. tym urcite pomohol, ako aj akcionarom bershire, ale pomohol aj inym, ked sa rozhodol venovat polovicu svojho majektu na dobrocinnost. to su veci na ktore sa zatial elon nechyta.
1/1