Názory čitateľov


Názory k článku:
USA oznámili nové dovozné clá na francúzsky tovar ako odvetu za digitálnu daň

12. 7. 2020   Chesterfieldko
- Washington začal vyšetrovať Francúzsko. - Už samotné zloženie vety evokuje choré ego každého kto sa na americkom kontinente narodil.
- Odklad sankcií dáva možnosť na riešenie. - Odklad sankcií je termín na zmenu názoru a riešenie v americkom ponímaní je "prachsprosté" vydieranie.
11. 7. 2020   Oxford Circus
Amíci práve dosiahli rovnaký denný prírastok infikovaných vírusom Covid-19, ako bol celkový počet infikovaných v Číne od začiatku infekcie až dodnes.
A vraj nie sú k0k0kti.
PS najviacej nakazených zase zomrie vo Veľkej Británii - až 14% - za to by mali ísť Johnson aj s kráľovnou pred súd ...
12. 7. 2020   New Lord Stout
Základ cla, DPH a iných daní je vymožiteľnosť násilím zo strany štátu keď členovia biznisu dlabú na zákony a odmietajú daň zaplatiť.
Google Facebook Twitter Amazon.... a ďalšie spoločnosti pracujú s digitálnym obsahom, ktorý sa poväčšine šíri po kábloch internetu ako digitálna informácia. Pokiaľ nepošlú dáta cez kuriéra na digitálnom nosiči hárdisku DVD v krabicovom balení alebo amazon nepošle svoj produkt zabalený v krabici poštou tak colník nemá šancu tovar zadržať a vydierať zákazníka Amerických Gigantov aby zaplatil či doplatil clo a iné poplatky, ináč mu zadržia tovar a darujú ho svojim deťom napríklad nový mobil pod stromček a takto ukradnutý tovar zákazník už nikdy neuvidí.Ha ha ha!!!
.
Neviem si predstaviť že colníci nainštalujú na všetky príchodzie internetové káble na Slovensko hardwarové skenery kroré budú skenovať packety a budú zadržiavať legálne si kúpené dáta či digitálny obsah kúpený od Gigantov až do kým niekto neodvedie daň.
Napríklad pri takom Netflixe pri plne zaplatenom konte by som si pri sťahovaní filmu pred každým filmom pozrel digitálneho žobráka, ktorý by pýtal nejaké tie drobné ako Mr.Bean keď soplavý cukrík hodil namiesto drobných do zvončeka v kostole tak s tým by som asi neobstál.= "Zaplatíš CLO za film- môžeš pozerať! Nezaplatíš CLO tak si trhni! Sťažuješ sa alebo to obídeš cez VPN(Verejnosť proti násiliu) tak ti rozmlátia čelné sklo na obrazovke monitoru a ešte im aj poďakuješ prosím pekne páni kukláči."
1/1