Názory čitateľov


Názory k článku:
Predbežné výsledky BASF poukázali na kvartálnu stratu takmer za 880 mil. eur

11. 7. 2020   anonym
Basf, ako pohrobok IG-Farben, je hlavnym investorom plynovodu Nord stream I a II.
Vsetky straty, ktore dnes maju, im zaplatime, az vyhodia kdesi v naraznikovych zonach Ulrajiny a Ruskej Federacie, do vzduchu casti plynovodov a kompresorovych stanic a nasledne budeme brat zemny plyn reverzom z Germanie.
Potom ani Zyklon-B nebude tak hrozny, ako umierajuce ludske zdroje chladom a neschopnostou zaplatit ucty za plyn a ine energie pochadzajuce z neho, teda dodane teplo, aj elektrina.
............... ..................... ..................... .
Inak odkaz pre Melona, cyklon B, alebo Zyklon B, sa vyrabal najma v byvalom protektorate Cechy a Morava /RBM/ kde dlhe roky po II sv. vojne sa vyraba pod inym, oznacenim /Uragan D2/ a vyvaza sa aj do USA, najma na pouzitie pri popravach v plynovych komorach.
Produkce Cyklonu B v Lučebních závodech Draslovka ve středočeském Kolíně dále pokračuje pod změněným obchodním názvem Uragan D2. Používá se jako dezinsekční a deratizační prostředek[3] při plynování (fumigaci) např. v zemědělství.[4]
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Cyklon_B
10. 7. 2020   Melón
Bádenská Anilínová a Sódová Fabrika by sa mala vrátiť k svojmu pôvodnemu názvu IG Farben a hlavne svetovo známemu výrobku, ktorý jej priniesol slušné zisky, nezmazateľne ju zapísal do histórie a Ameriku urobil veľkou, lebo bez tohto výrobku by Amíci možno ešte ani dnes netušili čo je to atómová bomba ;)
1/1