Názory čitateľov


Názory k článku:
Objem nesplácaných hypoték v USA rastie. Týždeň vo svete

11. 7. 2020   yzyz
Mega robustne hospodarstvo mega dlhove skrachovalo USA oligarch mafia imperiu plutokracii ... Ta budu mega zle casy-plac a dalej za jednu dekadu od teraz sa mozno vratia! Ale zase vojensky strategicky planovaci-generali z Pentagon, USA oligarchia mafia imperia plutokracie hovoria. Ze v USA zacala uz studena obcianska vojna krvava 2.0. To je predpriprava ku original obcianskej krvavej vojne 2.0 v USA oligarch mafia imperiu-plutokracii ... Bude to tam zaujimave to cele z dialky pozorovat a tak dalej a dalej!
11. 7. 2020   anonym
No to je mozne, tato moda dufam nedorazi ku nam. Nechcel by som byvat potom v Hlavnom meste, ktore bude vyzerat ako Frisko, alebo LA, kde bezdomovci a fetky, trvale byvaju na uliciach a nieje mozne sa ich zbavit.
My nemame ani slumy, ani moznosti pre vystahovane ludske zdroje, zabezpecit im nudzove ubytovanie. A to je horsie, ako nesplateny uver v USA, kde prechod z vlastneho, do pozicaneho karavanu je bezna sucast zivota "truck powerty" teda chudoby ludi z karavanov.
U nas je zima a nemame ani karavany.
12. 7. 2020   anonym
Take budu conevidit Kosice a Presov vsimam si kazdorocny narast tychto ludi ponevierajucich sa po uliciach z batohom na chrbte a ni su to turisti. O pribudajucich Indoch ani nespominam.
1/1