Názory čitateľov


Názory k článku:
Čínske banky sa pripravujú na najhorší scenár: Strata prístupu k SWIFT

11. 7. 2020   yzyz
Nebude nic z toho ... Cinske Komunisticke imperium je 7000. rocne imperium! A Cinske Komunisticke imperium maju tiez vlastny platobny system-kreditne karty ... S nazvom UNIONPAY ... https://chengdu-exp at.com/wp-content/upl oads/2019/09/Chinese_ creditcard.png
11. 7. 2020   anonym
Cina je 1,5 mld krajina, ktorej ked vypnu swift, dalsie asi 2 mld ludskych zrojov a motrokov, nebudu mat co zrat. Cinsky vnutorny trh, ma obrovsku spotrebu, pohyb penazi v tejto komunistami riadenej najsilnejsej ekonomike sveta, ktora momentalne buduje najtvrdsi kapitalizmus, je natolko silny a ma take moznosti alternacii a moznosti opatreni o ktorych sa nam ani nesniva. Oni uz prezili aj Maovu kulturnu revoluciu a hladomory, ktore by vyhladili europu a USA asi 3x po sebe.
Nejaky vypnuty swift, sa v privom rade dotkne USA ekonomiky a tiez EU.
11. 7. 2020   anonym
Cinsky mur okolo celej zasra..j Ciny a vsetci budeme zdravi.
10. 7. 2020   andre
konečne , to to trvalo ....
10. 7. 2020   Guľatý Blázninec
Odpojenie SWIFTu je vynikajúci krok - dokonca lepší než samovražda skokom z Empire State Building-u, či prestrelenie si hlavy tarasnicou :)))
10. 7. 2020   Blázon na Guli má 100uty
Odpojenie je jediný rozumný nápad po príchode antikristu Teslu na túto planétu.
Keby ste boli v pekle a v strede pekla by bola Empire State Building budova a nej na najvyššom poschodí by sedel sám satan tak najlepší možný nápad by bola samovražda skokom z Empire State Building-u do horúcej lávy dúfajúc že tvoju dušu zachráni nejaký zblúdilý aniel s bielymi krídlami počas skoku do horúcej lávy a vynesie ťa do neba kde ťa čaká 70 panien a Netflix z nekonečným množstvom filmov seriálov a kórejských drám ktoré budeš pozerať na 60 palcovom kukátku z orbity Sveta po celú históriu vekov tejto planéty.
1/1