Názory čitateľov


Názory k článku:
Mestskí poslanci budú rozhodovať o výstavbe nájomných bytov

9. 7. 2020   cornflake
Developeri (aky to honosny nazov si vymysleli - skor by som to nazval spekulanti) v Bratislave jednaju asi takto:
- predavame byty s debilnou dispoziciou za napr. 200.000 E, berieme od klientov zalohy - na pozemku este nieje ani trava pokosena...
- nejaky ten rocik sa nedari vybavit uradne nalezitosti
- ako isiel cas tak medzi 2017 do 2019 nam znenazdajky narastli ceny nehnutelnosti vdaka realitakom a tlakom bank o ~15-25%
- developer vratil povodnym zaujemcom zalohy vraj sa projekt neda postavit
- 2 tyzdne na to co vratil vsetky zalohy zrazu ten isty projekt uz ide postavit, ale ..a teraz pozor - ceny bytov 280.000 EUR... tadaaa, bude na nove Gcko v AMG vsakze :)
Vsetci mame radi ovocie, hlavne tie ceresnicky ceresnicky Ceresne (v BA :D)
9. 7. 2020   anonym
V Blatisrave by to nepreslo, lebo developkari zablokuju akykolvek projekt, alebo podplatia statne institucie, aby objekty aj nadbytocne, nechali vysquatovat, alebo ich niekto podpali.
Kazda kancelaria na prenajom, niekde v urade, byvalej skole, statnej istitucii, ubera peniaze develokarskym metrom stvorcovym, kazde najomne byvanie, alebo ubytovna, ktore by vzniklo na urovni samospravvy, mesta, alebo zo statnej odvodnenej pomoci, ubere ceny trhove, premrstene a nafuknute, od poloprazdnych bytovych a nebytovych priestorov, ktore developkari sa snazia za kazdu (najvyssiu moznu) cenu naplnit, predat, prenajat, lebo inak ju mozu akorat zapalit a cerpat poistne. Idelane zapalit aj z ludskymi zdrojmi, aby to nabralo na dramaticnosti, podobne ako dvojicky.
1/1