Názory čitateľov


Názory k článku:
Vláda bude po zmene rozpočtu zodpovedná za každú skrachovanú firmu

11. 7. 2020   Glas
Najslabší minister financií v histórii SR. Je šokujúce, že má nejaký názor. Veď ešte pred polrokom tam mala názor len jedna osoba.
10. 7. 2020   fero z BA
komunistický SMER ide radiť..... a opäť vo filozofii, že vláda má povinnosti ohľadom zamestnancov. Vláda ich nezamestnáva a ani nemá, takže nemá čo brať niekoho na zodpovednosť za zamestnancov - typcký populistický komunistický nezmysel
10. 7. 2020   kakabus
Pokial sa na to budeme pozerat kto to hovori tak si nic lepsieho nezasluzime.
Tento smerak ma v mnohom pravdu. Vlada nepocuva ani zamestnavatelov, ani odbory ani ekonomickych odbornikov vratane SAV.
Sulik to ma v hlave popletene oni cele tri mesiace pripravovali kilecko, a maju drziost to este nazvat lex-korona.
Co su mi platne tieto inak dobre opatrenia, ze nebudem mat tolko administrativy, ked uz treti mesiac po sebe vyberame pracovne miesta, kde musime dat ludom vypovede. Kazdy mesiac su novi a novi ludia vo vypovednej lehote, len preto ze SULIK riesi kilecka miesto pomoci.
Ked to pobabre uplne moze si svoje kilecka niekam strcit, firma maju problem udrzat zamestnaniost teraz ich adnministratirvna zataz skoro vobec netankuje.
Ten popleteny clovek si skustocne mysli ze toto su opatrenia na zachranu ekonomiky????
8. 8. 2020   Jozef
popletený budeš asi ty.....
10. 7. 2020   anonym
Fantozi ide niekomu radit
9. 7. 2020   yzyz
Ale sudruhovia Slovensky to je paveda ... Lebo firma je dneska sukromna! A to je riziko podnikania. A firma ma mat svoj vankus nasporene v pripade kriz ...
9. 7. 2020   anonym
Ak bude vsetko v sulade zo zakonom, troska si nasypu popola na hlavu, pomodlia sa mea culpa, mea maxima culpa, komunosti si pospominaju na stare casy, ludia sa oklepu a pojde sa dalej.
1/1