Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonomika po korone: 6 oblastí, v ktorých dôjde k veľkým zmenám

15. 7. 2020   M.V.
Pomaly pozorujem, že celá koronová kauza je len zámienka, aby sa priemyselná prouicia sústredila vo vybraných veľkých krajinách s monopolnými cenami a zvyšok populácie pôjde na pole. Ako sa optimálnejšie vyrieši zamestnanosť v priemyselných revolúciách? Nuž čo, feudalizmus je mocný a nezničiteľný a v modernej dobe bude posilnený výraznými občianskými právami.
15. 7. 2020   dzekuliak
trend dopestovat si v domacich podmienkach co najsirsie spektrum potravin tu bola aj pred koronou, ale nie kvoli rastu nezamestnanosti, ale kvoli kvalite a cene potravin na nasom trhu. cize ano, suhlasim, ze coraz viac ludi pojde na pole ak na to bude mať cas a chut.
15. 7. 2020   anonym
Hlad je mocny hybatel. Az dojdu peniaze a mobilne data, tak budu tymi ajfounmi hrabat hlinu, alebo vyberat aj erteple, ak budu hladny.
15. 7. 2020   anonym
SÚHLAS KORONA PRIPRAVENÁ AKCIA HLAVNE NA OVLADANIE LUDI ..
15. 7. 2020   anonym
V skratke sa da povedat, ze bolo ako nebude a to, co sme prezivali, ako tazke obdobie, pred koronou a pocas koronasviatkov, budeme zajtra nazyvat stare dobre, zlate casy.
15. 7. 2020   fero z BA
žiaľ, je smutné, že ľudia strácajú schopnosť triezveho pohľadu a ako stádo sa dávajú do područia politickej moci a strácajú svoje slobody, hlavne slobodu rozhodovania sa a slobodného života
1/1