Názory čitateľov


Názory k článku:
Príchod druhej vlny poškodí ekonomikám. Týždeň vo svete

4. 7. 2020   yzyz
A zabudol som ... USA ako imperium oligarchisticke mafianske sa mozno oklepu od teraz rok 2020. Za 10. rokov jedna dekada! Od tej global pandemii. Ale mozu sa aj realne USA rozpadnut. Nemusia uz to dat. Lebo uz nicia tam sochy aj Washington, Lincoln a spol ... A to je real koniec USA imperia mafia oligarchie! Aj staroveke Rimske oligarchia mafia imperium akoze republika demo-kracia takto koncila. V Rime tiez na konci rozbijali sochy vsetkych imperatorov ... Prezident Trump-Nero ide v slapajach posledneho prezidenta ZSSR Gorbacova. Sovietsky zvaz bol v nezmyselnej proxy vojne v Afganistane. USA su v Afganistane a bojuju tam akoze-vyhravaju 19. rokov! ZSSR vybuchol im Cernobyl. USA rachla celonarodna pandemia. Nasledne v ZSSR sa zrutilo hospodarstvo lebo Cernobyl a aj Afganistan naraz! USA to iste krach dlhove Kapitalistickeho hospodarstva. A aj do toho Afghanistan, pandemia v USA. USA ked sa realne nerozpadnu bude to zazrak na urovni ... Ale Britske imperium sa rozpadlo. Sovietske imperium sa rozpadlo! Tak velka realna sanca nie je v USA. Moc v USA chcu prebrat Franfurtska skola-neomarxisti utopisti-multikulti Komunisti!
4. 7. 2020   yz
Druha vlna sa spustila ked sa zacali otvarat hranice ... Vid aj Slovensko stadion natrieskany Dunajska Streda. USA-SSA skoncili v permanetnych vlnach sice boli v lockdown 3. mesiace! A dneska zase USA-SSA uzatvaraju vsetko. Prezident Trump-Nero sa na to cele pozera nepricetne ... Logicky o tom to je cele virus preskakuje logicky na ludi! Tak kde nie su ludia ci vonku ulice, stadion a spol tam nie je ani logicky virus ...
4. 7. 2020   Marek
Dal by Boh aby prišla druhá vlna.život v tomto šialenstve neustaleho rastu zvyšovania produktivity práce,hypoték a obstarávania vecí a života na Dlh nemôže fungovať donekonečna.Obrovsk é dlhy Krajín pritom všetci všetci dlžia a vedia že ten dlh sa nedá nijako splatiť. Toto všetko všetko je obrovská pyramidová hra ktorá musí skončiť otázka je dokedy to budú občania tolerovať?
4. 7. 2020   Dig
stastie, ze to nie je mor, alebo ebola kde je cca aj 90% upmrtnost.
1/1