Názory čitateľov


Názory k článku:
Život finančný, digitálny aj fyzický: Rozhodujúci je váš sociálny kredit

10. 7. 2020   M.V.
Ak vôbec existuje niečo také pomyselné ako je konštantný sociálny kredit, potom by sa mal vzťahovať hlavne na obdobie profesionálneho života a jeho základy by sa mali formovať hlavne počas štúdia. Nejde len o zameranie, ale aj schopnosť komunikovať v neformálnych skupinách s ľuďmi z rôznych vrstiev, presvedčení a s rôznym postojom k životu asi tak, že ak sa opieram v živote o dogmu tak je na mieste, že nevynášam súdy o postojoch iných ľudí v komunite a myslím, že tam je niekde základ sociálneho kreditu, Ak som otvorený k názorom, môžem hodnotiť a byť hodnotený.
10. 7. 2020   klustout@gmail.com(objednávky knihy)
"Aj moja mama ma od malička nútila chodiť do kostola. Hovorievala že všetko dobré čo spravím pre komunitu ľudí cirkvi mi Pán Boh zaplatí lepším sociálnym kreditom v spoločnosti a budem to mať medzi fanatikmi v živote ľahšie. Výsledok takejto vynútenej lásky človeka k človeku prostredníctvom imaginárnej všemocnej postavičky Boha čo trestá a čo odmeňuje je, že som prestal chodiť do kostola, neverím vo vynúteného Boha a spoznal som skutočnú tvár farizejskej komunity pre ktorú nemám iný názov ako sekta. Neverím v dobro medzi ľuďmi navzájom a prežívam v podzemí a nemôžem ujsť- pretože z cirkvi sa odísť nedá, tí ti nikdy nedajú odísť. Budú ťa obťažovať, vydierať, zapájať do svojich aktivít len aby dostali tvoju peňaženku a lacnú pracovnú silu na presadzovanie svojich aktivít. Žiadny Boh ma nespasí pretože Boh neexistuje a ani žiadny Američan ma nepríde zachrániť pretože moja duša je skrz naskrz presiaknutá falošným Bohom ktorého mi vnútili nedobrovoľne a nasilu od malička proti čomu som sa nemohol nijako brániť a už by som nemohol žiť v slobodnom demokratickom svete bez ilúzie prenasledujúceho a trestajúceho nespravodlivého Boha, všade v živote aj v slobodnej Amerike by som vôkol seba videl symboly kríža- symboly utrpenia a krívd spáchaných na mne a ak by mi nejaký Američan ponúkol dobrý život bez Boha tak by som si ho nevedel vychutnať a nevedel by som "Žiť". Takýto som poškodený cirkvou- poškodený človek, človek v podzemí bojaci sa o svoju dušu aby ju neukradol nespravodlivý Boh a môj aký taký svetonázor nezmanipuloval farár či jeptiška.
__
Takže ak si tam v Číne myslia že tuna v Európe sme barbari, že tuna v Európe nemáme také isté problémy ako u nich v Číne, že tuna v Európe nemáme hodnotiaci systém na základe falošného boha a cirkev miesto komunistickej strany Číny tak sú tam v Číne na veľkom omyle. Toto je Západný svet fungujúci už 2000 rokov a Čína ide opakovať po nás po západe vynútenú lásku blížneho ku blížnemu prostredníctvom hodnotiaceho systému a odmeňovať dobro sociálnymi kreditmi a výhodami- dobro ku ktorému má človek dospieť samostatne bez vydierania a dobro ktoré má robiť človek nezištne.
A príde druhý Hong-Kong a príde milión Hong-Kongov!!!"
__
úrivok z knihy "Malý americký sen veľkého Východoeurópana" od
Kristie Lu Stout (americkej spisovateľky a novinárky čínskeho pôvodu žijúcej a pracujúcej v momentálne Hong-Kongu)
10. 7. 2020   @@@
zaujimave :D
10. 7. 2020   obchodný zástupca pre SK
https://openiazoch.z oznam.sk/cl/205018/Tr umpov-dovod-na-usmev
v komentároch nájdeš prvý úrivok z novo pripravovanej knihy
10. 7. 2020   Lubos
https://postimg.cc/s 1938NsQ
Ono to fakt existuje pod nazvom
Kristie Lu Stout -The little american dream of a Great Eastern European
a da sa to kupit aj na Amazone???
11. 7. 2020   @@@
v slovenčine ???
10. 7. 2020   Demokrakatit
Najväčší sociálny kredit má samozrejme US prezident, lebo jeho imunita je tak silná, že môže hocikoho beztrestne zastreliť na ulici - ak raz na to niekedy dostane chuť.
Ondro Rigo mal proste pech, že nebol americkým prezidentom - keby to bol býval vedel, možno by sa ním aj bol stal, lebo na rozdiel od Kollára ani len nefalšoval diplomovku ;)
1/1