Názory čitateľov


Názory k článku:
Bundestag schválil opatrenia na podporu ekonomiky vrátanie zníženia DPH

29. 6. 2020   anonym
Je neuveritelne, ze v danovom pekle Europskej Unie, sa Germanska podpora ekonomiky, zaobera znizovanim Mwst.
U nas ju najskor zvysia, pretoze ani nove dane zavedene, konstitucnej kleptokracii nestacia, na dosiahnutie blahobytu.
29. 6. 2020   Frantisek Nahnevany
Die Mehrwertsteuer /Mwst./, Value added tax /VAT/, Taxe sur la valeur ajoutée /TVA/, Impuesto sobre el valor aňadido /IVA/ . . .tzv.daň z pridanej hodnoty /tzv.DPH/ . . . všetko je to podvod na obyvateľstve a teda na štátoch alebo na kráľovstvách.
29. 6. 2020   Frantisek Nahnevany
Bundestag v podstate už roky schvaľuje podvod der Mehrwertsteuer /Mwst./ na obyvateľstve a teda na spolkových štátoch Nemecka.
Die Mehrwertsteuer /Mwst./ vymyslel kedysi v roku 1919 podvodník Karl Friedrich von Siemens ako oklamanie a podvod na štátoch nemeckej ríše - Deutsches Reich.
Spoločnosť Siemens /zal. 1847/ sa stala úspešnou a boli na ňu uvalené pomerne vysoké dane. Postupom rokov dedičia, následníci, šéfovia špekulovali ako preniesť bremeno daní na zákazníkov a ešte im t.j. koncernu Siemens značná časť sumy daní zostane. V spomínanom roku 1919 podvodník Karl Friedrich von Siemens prišiel s nekalým nápadom a predniesol die Mehrwertsteuer /Mwst./
Hoci bola táto daň v Západnej Európe ostro kritizovaná, zloduchom sa ju podarilo zaviesť.
Neskôr túto podvodnícku daň prevzali ďalšie krajiny v podobe VAT, IVA, TVA . . . a v roku 1992 ju /tzv.DPH/schválili aj diletanti na Slovensku a v Česku.
Dnes sa však píše rok 2020.
1/1