Názory čitateľov


Názory k článku:
Štatistická hodnota ľudského života v diktatúre súčasnosti

6. 7. 2020   Veni NonVidiKLS Viči
Štatistická hodnota života sa najviacej prejaví pri veľkej zmene moci subjeku.
_
Prvý príklad je premiér. Tomuto človekovi zo dňa na deň vzrástla moc na takú úroveň, že nevie čo zo sebou robiť. Všetky jeho skryté túžby trošku úchylné a niektoré defekty trošku poškodené zrazu dostanú šancu sa znásobiť veľkou mocou a zrazu sa z ubližovaného človiečika stáva rozbehnuté nezastaviteľné monštrum, čo už prestáva ovládať svoje skryté defekty a danosti a opantaný mocou vedie národ do noci.
_
Druhý príklad je expremiér. Tento človek zo dňa na deň stratil moc v štáte a teraz chodí po kanáloch a prednáša krysiam móresy panského huncútstva. Jeho neochvejný palec hore a dole teraz má silu malíčka a jeho nerešpektovaná charizma ktorá pohľadom zhadzovala ľudí na kolená je teraz na výsmech kvôli jeho slabosti. Strata moci z neho urobila ctižiadostivého menej-charakterného človeka, ktorý nevie pracovať so svojou slabosťou späť k válovu a nevie sa vyrovnať so stratou bývalej sily, ktorá mu plynula medzi prsty a zariaďovala jeho chúťky a želania častokrát vyprázdneného obsahu.
_
Tretí príklad je exexpremiér. Ktorý len v krátkosti spája expremiéra a exexexexexexpremiér a, ktorý vo svojej nekonečnej sentimentálnosti verí že opäť vráti jeho éra jeho nekonečnej užitočnosti a žiadanosti ľuďmi a bude raz opäť určovať chod dejín aj keď s truhly cez svoje nové projekty ktoré rozbieha na svoj boží obraz, lebo on je ten čo bude rozhodovať o slovensku on je ten čo pritúli úslužných slovákov a vytvorí hnutie hnutí na čele s jeho neomylnou všemocnou pravdivosťou jeho veličenstva, čo je dosť veľký sebaklam sekerníka čo rúbe navôkol papradie a húštinu čo mu v ceste stojí a nakoniec ju aj tak vždy sa podpáli a oheň dobrý sluha a jeho zlý kat ho vždy dostane....
_
expresívne a umenlecky povedané však?
6. 7. 2020   anonym
Statisticka hodnota ludskeho zivota, je relativna, pretoze ludsky zdroj, sa spocitava podla mzdy, ktoru dostane a odvodov, dani a poplatkov, ktore zaplati.
V zakladnom sucte, je to hodnota, priblizne 70-78% jeho hrubej mzdy, /dan zo mzdy, socialne poistenie, zdravotne poiustenie, DPH a spotrebne dane/ ak ratame od jeho prvej vyplaty, po poslednu, avsak z tejto sumy, sa odpocitava potom dochodok.
Ak si opotrebeny ludsky zdroj, pozije prilis dlho, da sa povedat, ze absrobuje vyssiu sumu, poberanim dochodku, ako za cely zivot zaplatil, na odvodoch.
Pretoze vsak ludske zdroje, su nutene si pozicivat nemale ciastky, najma na byvanie, tak okrem toho, ze nic neusetria, mimo toho, co im ostane, ked to spaltia, tak este aj uroky z dlhu, su ista forma poplatku za zivot.
Problem je ak ludsky zdroj pocas zivota viac spotrebovava a mnozi sa na plne davky, vytvara tak umelu zataz ekonomiky. Tiez ludsky zdroj, ak pracuje na cierno, je velmo chybovou entitou, pretoze vyuziva vyhody, ale ak si neusetri na dochodok, houno dosatne.
Najlepsie su na tom otroci, najma z malymi platmi, ktori odvadzaju relativne vysoke odvody a poplatky, platia dane, spotrebu sice maju relativne malu, ale su pre to odsudeny na dozivotie v praci. Dochodok im neumozni zit.
6. 7. 2020   Adam
ˇUspech a prosperita postavená na Klamstve.Jediné čo drží tento smradľavý systém pri živote je DLH a život na Dlh.Pôžičky a dlhy krajín sú také obrovské že ich nikdy nikto nesplatí.
1/1