Názory čitateľov


Názory k článku:
Kríza siahla na peniaze Američanov, trápi ich, že nemajú úspory

26. 6. 2020   M.V.
Američanom pomôžu iba ďalšie šeky za druhú vlnu covidu, ale demokrati očakávajú šeky aj za tretiu vlnu, ktorá sa prejaví asi pred voľbami prezidenta. Nedá sa vylúčiť ich používanie aj v regiónoch iných štátov vždy a všade, kde to bude nutné.
25. 6. 2020   Hyena na Hrad !
Amíci sa práve priznali k drobnej chybičke. Šek na 1200 USD (podpora počas pandémie) poslala vláda aj miliónu dávno mŕtvych spoluobčanov. Nuž stane sa ...
Zaujímavé, že mne nedošlo nič.
Asi preto, že ešte nie som mŕtvy a hlavne nie som Američan ;)
A u nás sú vyššie hodnoty, než nejaké blbé peniaze.
Tie sú fakt len pre primitívov ;)
25. 6. 2020   dodo
6ijeme nad svoje pomery a ludia nemajú ani na jeden mesiac výpatku úspory a vzor im je štát ktorý nemá ani halier a len si požičiava ale on to nesplatí ale ludia !
25. 6. 2020   fero z BA
a pre Slovákov sú američania svetlý vzor ---- zadlženosť slovenska a občanov trhá všetky rekordy
25. 6. 2020   Kalamata
No ale priznajme si, že peniaze znehodnocovali aj komunisti :(
Peniaze vlastne kontinuálne znehodnocovali všetci vládcovia, odkedy boli vymyslené.
Napríklad do zlata pridávali meď až kým neostal len hliník, potom ho nahradili papierom a dnes je už aj ten papier príliš drahý, tak ho nahradili hrsťou elektrónov.
O takých 50 rokov sa už zrejme bude platiť vákuom.
To však už zreme nebude vadiť, lebo nebude začo, keďže Bezosov syn bude mať všetko všetci ostatní nič.
Možno nejaké neutrína Higgsov bozón.
Aspoň bude konečne jasné, načo ho vlastne objavili ;)
Každopádne by to už chcelo nejakú novú revolúciu, lebo nomenklatúrne kádre sa už zase zabetónovali a metro v Bratislave sa nechystá ani náhodou ...
25. 6. 2020   skvelustoutlubim
Američania sú skvelí ľudia! Majú skvelé autá, skvelú ekonomiku, skvelú elektroniku, skvelé ženy, skvelé cigaretky od prezidenta a skvelý odpočinok po práci pri skvelej televíznej skvelej sieti. Proste tam je všetko skvelé. A keď pominie raz všetko skvelé tak zostane aspoň skvelá smrť a ak ani nie tá nie, tak aspoň skvelá spomienka na všetko skvelé.
Aj kríza je skvelá a to preto že je to skvelá príležitosť vidieť mizériu ako v skvelom ruskom filme- no nie je to skvelé??? či aj ej je tiež skvelá pretože robí skvelé veci skvelým ľudom ktorí akurát tak nie sú Američania ale aj to je skvelé pretože nielen skvelí Američania môžu zažívať tie skvelé pocity a takto sa pomaly celá Zemeguľa stáva úplne skvelou planétou so skvelým Slnkom. A viete čo nie je také skvelé- no nič! pretože všetko je skvelé aj to vákuum je skvelé čo obklopuje jedinú bunku vo skvelom vesmíre so skvelými emezákmi a skvelým Bohom ktorý viete čo povedal na začiatku keď si dal Budiš? No povedal: "Budiš skvelé a svetlo!" Veď takého skvelého Boha nám môže závidieť len menej skvelý čert, čo si brúsi zuby na naše skvelé duše.
Už to začína byť pomaly trápne klišé? No predsa aj to je skvelé pretože si skvelí ľudia začnú vážiť skvelé myšlienky a nie takéto ujoviny.
30. 6. 2020   ach jaj
viete, že zlato, meď a hliník sú tri rôzne kovy, však? a že zmiešaním dvoch z nich nevytvoríte tretí..
1/1