Názory čitateľov


Názory k článku:
CVP: Slovenská ekonomika potrebuje okamžitú stimuláciu dopytu

2. 7. 2020   Frantisek Nahnevany
Slovenská ekonomika potrebuje predovšetkým okamžité zrušenie tzv.DPH. Nahradiť ju inou, spravodlivou daňou, kde si firmy, podnikatelia, obchodníci, exekútori . . . s.r.o., a.s. . . . nebudú môcť ponechávať značnú časť sumy dane /momentálne tzv.DPH/. A bude financií v štátnej kase že až. . .
25. 6. 2020   jim45
Preco preboha zvysit strop na prispevok kurzarbeit. Manazeri potrebuju nove jachty? Jedine helikopterove peniaze podla vzoru USA a Spanielska. To je jedine spravodlive. Tento system kto viac krici ten viac dostane je zlocin.
25. 6. 2020   fero zBA
ˇˇDalší nezmysel, prílišná spotreba ničí celú planétu..
25. 6. 2020   M. V.
Tie odporúčania vôbec neuvažujú ako sa to bude splácať a kto si vezme na výplatnú listinu. Pomaly sa budú vyplácať peniaze podľa farby očí, ale pripomínam, že socializmus položila nepredajná produkcia pozrime sa na ceny aút po 50 alebo 100 tisíc kilometroch, veď je to takmer malý majetok a zajtra môžu zakázať spaľovací motor.
24. 6. 2020   anonym
A kto by si co pytal?
Z vychodnej kolonie EU, ktora je lacna montovna automobilov a subdodavatelov kolonizatorskych automobiliek...
O auta nieje zaujem, ani nie pre ich cenu, ale z dovodu byrokratickej buzeracie a nedostatku kupujucich. Zlacnovat sa nebude, zaujem opada, svet sa v kravsku tit obratil.
Cina nespotrebuje a v afike auta europske nepotrebuju, tak vladne toyota a vybehove pickupy z USA, ako nosice bezzaklzovych kanonov a tazkych gulometov.
Mozno rangerover, ak by v Slovakistane, zacal vyrabat stary defender, ten by sa na rozvojovych trhoch ujal, ale to uz ma vychytane steyer z unimogmi a pinzgauermi, pripadne puch G.
U nas budeme radi este chodit pesi, ked zavedu parkovne v Blatisrave, nove auta si ludske zdroje asi rozmyslia, pretoze v pripade normalnej dopravnej obsuhy do rachoty a deti do skoly a na kruzky, si ludske zdroje preparkuju celu nakupnu sumu automobilu, za prve 4 roky.
Dopyt po nasich ptravinach, bude tiez minimalny, nakolko bryndzu vsade nemaju v laske, repkovy olej sa dava do nafty a kukuricny lieh, sa dava do benzinu.
Chleba na poli nerastie a to z coho chleba je dnes zlozeny, sa da skor vyrabat v slovnafte, ako yb sa na poli urodilo.
24. 6. 2020   waren
nakrknuty komentar
1/1