Názory čitateľov


Názory k článku:
Päť fáz koronasmútku

26. 6. 2020   anonym
To ze sme prezili pocas koronasviatkov koronu, neznamena, ze nebudeme umierat na nasledky zavedenych opatreni pocas koronasviatkov.
5 faz nieje dosledok koronavirusu, ani koronasviatkov, ba dokonca nieje ani nasledok zavedenych opatreni, proti sireniu koronaviru, ale su to bezne nasledky svetovej hospodarskej krizy.
Tato kriza tu bola uz pred koronavirom, prve priznaky svetovej hospodarskej krizy, sa objavovali najma na trhoch azie a USA, uz minuly rok o tomto case. Obchodna vojna a ochrana trhu USA, plus nejake takanice okolo ropy, tazba vzacnych zemin, nedostatok odbytu, ekologicka buzeracia a predrazovanie produktov, na zaklade byrokratickej buzeracie, napovedali o bliziacom sa probleme.
Koronavirus a mrtvoly tento proces krizy urychlili, opatrenia prijate proti sireniu korony, akcelerovali nabeh krizy.
Kriza ktora teraz nastala, nieje ani nova, ani nema ziaden vynimocny charakter niecoho inovativneho a niecoho, co by sa nestalo na tejto planete.
Dokoca aj keby v priebehu prveho pol roka, umrela 1mld ludi na svete, nebolo by to vobec problemom.
Problem je najma v prepojeni trhov, globalneho obchodu a zastavenim, alebo spomalenim jeho pohybu, sa stava zrazu problem lokalny, problemom globalnym.
Ekonomiky vatsiny krajin su prepojene natolko, ze vypadkom jedneho produktu, alebo komodity, sa zastavuje a spomaluje spotreba inych produktov a klesa kupna sila krajin, jednotlivcov, ale aj sa rozsiruje chudoba. Niekde chudoba znamena nieco ine, ako ina forma chudoby onakde. A problemy, ktore sa naraz nedaju vyriesit, si vyziadaju cas, ak nie peniaze, ktory sa podpise na populacii celeho sveta.
Je to ako svetova vojna, akorat mrtvy niesu v zakopoch, alebo neutekaju do frontalneho utoku z hlasnym URAAA.. ale sediac na zadku, kukajuc do mobilu, cumia do blba a nevedia co bude a ak nebude, budu smadny, hladny smutny a niekedy aj nasr.ony. Takto sa dala do pohybu Afrika a blizky vychod, najprv dobra idea, potom potlacenie elit, alebo rozdrobenie moci, nastup extremizmu /islamskeho/ a nasledne su 2 miliony neoeuropanov z afriky v europe.
Kam ale pojdeme my, z kolonii, je otazka, na ktoru nieje odpoved. Niekto pojde napriklad doprdele, lebo nebude kam, niekto domov na vychod, ak este ma domov, niekto pod most a niekto mozno pojde aj na zapad.
26. 6. 2020   Kto iny?
Je to az priliz okaty restard sveta nato aby niekto tu uveril na nejaky virus. 100x podavana lož sa stava pravdou.
26. 6. 2020   Ich bin motýľ u ST output
A práve to chcú aby sme tomu uverili že niečo je, či neuverili že niečo nie je.
Vždy to chcú tak ako to práve aktuálne je a nikto s nimi nevy..be pretože oni poznajú všetky ťahy ešte aj dopredu preto sa vedia adaptovať ako pijavice- taká je technológia.
Na všetko je scenár a vždy ten scenár sedí tak ako to ohýbačom pravdy vyhovuje.
Žiadna zmena, či reforma, či masový úhyn hostiteľov nevyhubí parazitov cicajúcich krv. Oni tu boli večnosť ešte pred ľudstvom a budú tu ešte ďalšiu večnosť dávno po ľudstve. Stačí uveriť v existenciu týchto upírov a zmieriť sa s beznádejou oslobodenia sa a odborne sa to nazýva "symbióza s niekým kto ti pije krv", alebo "hladkanie parazita po zubadlách".
1/1