Názory čitateľov


Názory k článku:
Odborníci radia ako na to: Všetko o dotácii nájomného

23. 6. 2020   anonym
Cele je to postavene, na dotaciu, alebo subvenciu, ktoru dostanu vlastnici arealov a budov, pripadne komplexov, kde 2 mesiace nemusela pachnut noha, prenajate priestory boli nanic, lebo ich nemohli ani vystahovat, nieto este v nich pracovat.
Je to nastavene pre velke spolocnosti, developkarov, co vlastnia budovy a to su aj ciastocne banky, ktore su vlastnikmi dlhov, uverov a pohladavok, na take diery, ako je Eurovea, Central, Riverpark, Bory Mall, Shoping palace, alebo mnohe dalsie.
Naprikald taka Ikea, z principu dostane houno, je vlastnikom, nie najomnikom.
Logiku to ma hlbsiu, lebo z nasich vackov, sa dotuje cosi, co napriklad v USA, nechavaju v pripade problemu, na pospas osudu, najprv ako kulisy postapo filmov, neskor obytna zona zavislakov na doplnkovej vyzive, nakoniec sa squat zmeni na ruiny.
Lenze v priapde krizy, ktora sa u nas nikdy od doby nastupu bolsevika neprejavila, chatrali len fabriky, bitunky, skoly, internaty, vyrobne haly, ucilistia, alebo zeleznice.
Nebolo u nas zvykom, ze by skrachoval a rozmrvil sa na prach "nove nakupne centrum"-
Aj ku tomu pride, lebo ak nestacia hlupaci, co tam chodia nakupovat a dychat recyklovany vzduch, tak ten luxus "Potemkinovej dediny" aj tak padne na drzku, lebo prakticky vyznam, pre hladomor, znackove oblecenie nieje potrebne, lebo je dostupne najprv ako v USA, alebo nedavno Studgarte, kde nakupujuci na to isli kamenmi do vykladov.
Potom to uz nikto neobnovi, ak zmiznu najprv najomnici, ako dojne telata, zmiznu aj zakaznici. Skejteri, hejteri a mladez bude mat kde grafitit, fetovat a urbexovat.
1/1