Názory čitateľov


Názory k článku:
Štedrosť americkej vlády len posúva ekonomickú katastrofu v USA na neskôr

1. 7. 2020   Podrypávač
Teraz vás vytočím - v Írsku dostáva prakticky každý nezamestnaný z dôvodu Covid-19 €320,- týždenne. To je cca €1280,- mesačne ...
18. 6. 2020   anonym
Ekonomicka katastrofa neexistuje, jedine ze by sa pan Boh rozhodol, ze kazdy kto je ekonom, alebo ekonomiu studoval, pripadne sa ju studovat chysta, sprevadil zo sveta.
Ta to svetova hospodarska kriza tu uz je, davno pred koronasviatkami a korona-uhynom ludskych zdrojov.
Tato kriza bude opat ina, vdaka okolnostiam, alebo opat rovnaka, len v inom case a inej dobe. Taka viac socialne sietovana bude a hlavne tweetovanejsia a mozno aj influencne influencermi podporovana.
18. 6. 2020   fero z BA
ten trump je katastrofou pre usa. myslím si, že precitnutie EU, že sa nemôže spoliehať na usa jej len pomôže. Ale pre zmenu, v takom Nord Stream američania EU len pomáhajú i keď tam majú svoje záujmy
18. 6. 2020   apoliticky
Ty si katastrofa sam o sebe...a hanba pre tvoju rodinu !!...Za tuto ,,katastrofu,, v USA ...mozu VSETCI prezidenti od cias REAGANA... Bush...Clinton, Obama... USA len zdieraju zvysok sveta...a uz davno nie su vodcom v produkcii a vyrobe... len vyuzivaju uz nastastie coraz viac slabnuciu poziciu dolara !
18. 6. 2020   Občan otrok
Ty si pekný tupec, Trump pozdvihol americkú ekonomiku. Vrátil prácu američanom. Potrebujú ho dať dole, pretože v slávnej Amerike nemajú takého silného kandidáta, ktorý by ho porazil. V Amerike momentálne prebieha štátny prevrat, ktorý podporuje demokratická strana. Pekný obraz demokracie, proti násiliu budem bojovať rabovaním, podpaľovaním a ničením mesta. Ešte nech si zrušia políciu a už budú všetci spokojný. Potom sa môžu beztrestne vraždiť navzájom. V čom sa EU spolieha na USA ? USA väčšinu technológii ukradli z Nemecka, ešte aj vedcov. V USA teraz robia to čo vedia najlepšie za celú svoju krvavú históriu - rabujú.
Nord Stream sa zrealizuje, pretože by Nemecko nemohlo rásť a tým pádom celá EU. Potrebuje energie, bude potrebovať viac elektrickej energie na pohon strojov.
19. 6. 2020   Jožo
Štátny prevrat podporovaný demokratmi? Ja som čítal v slovenskom mainstreame že za nepokoje v USA je zodpovedný Kremeľ :) V USA sa deje len to čo si zaslúžia, deje sa tamto to čo zasievali po celom svete, násilie, prevraty, chaos, vraždenie...
Karma je zdarma.
21. 6. 2020   bormy56
to sa ti asi snívalo. o žiadnom kremeli nebolo reči. také kraviny môžu vyvstať len v tvojom proletárskoboľševic kom mozogu. a že naše manipulované médiá si dovolia kritiku usa. to si za socíku asi nepoznal kritiku zssr, však že. a ešte sa sťažuj.
1/1